باشگاه خبرنگاران جوان- روند انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران به نیمه دوم شهریورماه و پس از انجام مسابقه حساس دربی موکول گردید.
بر اساس برنامه‌های تنظیم‌شده، مجمع عمومی باشگاه استقلال در تاریخ ۱۰ شهریورماه با هدف ترمیم و تعیین ترکیب اعضای جدید هیئت‌مدیره برگزار خواهد شد. با توجه به برگزاری مسابقه شهرآورد پایتخت در تاریخ ۱۱ شهریور، مدیران هلدینگ خلیج‌فارس تصمیم گرفتند تا انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه را به روزهای پس از دربی منتقل کنند تا از بروز هر گونه حاشیه جلوگیری شود.
در حال حاضر، علی تاجرنیا با دریافت حکم سرپرستی، مدیریت باشگاه را برعهده دارد و نشست اخیر هیئت‌مدیره نیز بدون مشخص شدن نام مدیرعامل به پایان رسید.
اگرچه در هفته‌های اخیر، نام‌های حمید سجادی، مصطفی متدین و شهاب‌الدین عزیزی‌خادم به عنوان گزینه‌های محتمل برای پذیرش این مسئولیت مطرح شده‌اند، اما در شرایط کنونی، احتمال جلب اعتماد هلدینگ خلیج‌فارس و دستیابی به صندلی مدیرعاملی استقلال برای سجادی و متدین به مراتب بالاتر از عزیزی‌خادم به نظر می‌رسد.