در آخرین روز نقل‌وانتقالات، باشگاه پرسپولیس همچنان در جستجوی یک مدافع چپ است؛ موقعیتی که از روزهای ابتدایی این پنجره نقل و انتقالات نگرانی‌های مهدی تارتار بوده و با مصدومیت ابوالفضل جلالی، این نیاز برای سرخپوشان به شدت احساس شده است.

پس از جذب جلالی، پرسپولیس چندین بار به دنبال انتقال رزاق‌پور رفت، اما سرمربی فولاد، حمید مطهری، با اعطای رضایت برای جدایی این بازیکن مخالفت کرده و انتقال او به جمع سرخ‌ها به بن‌بست رسید. با این وجود، پرسپولیسی‌ها همچنان از تلاش برای تقویت سمت چپ خط دفاعی دست برنداشته و گزینه‌های جدیدی را نیز در نظر دارند.

یکی از نامزدهای مدنظر پرسپولیس، امیرجعفری، مدافع چپ تیم گل‌گهر است؛ بازیکنی که ممکن است در روز پایانی نقل‌وانتقالات به گزینه‌ای شایسته برای سرخ‌ها تبدیل شود. به دنبال اصرار تارتار به جذب یک مدافع چپ، گفتگوها برای شناسایی گزینه نهایی همچنان ادامه دارد و پرسپولیس قصد دارد امروز به هر ترتیبی که شده، یک بازیکن در این پست به جمع خود اضافه کند.

مصدومیت جلالی که او را برای چندین هفته از زمین بازی دور کرده، شرایط را برای کادر فنی دشوارتر ساخته است. همچنین به نظر می‌رسد تارتار در حال حاضر تمایلی به واگذاری تمام مسئولیت این پست به جوان‌ترها مانند علیرضا همایی‌فر ندارد و ترجیحش بر این است که یک بازیکن با تجربه‌تر در دسترس باشد.

اکنون باید منتظر بود و دید که در ساعات پایانی این پنجره، آیا پرسپولیس دوباره اقدام به خرید از گل‌گهر خواهد کرد یا اینکه موفق می‌شود رضایت حمید مطهری و فولاد را برای جدایی رزاق‌پور جلب کند. نکته‌ای که مشخص است این است که پرسپولیس نمی‌خواهد روز پایانی نقل‌وانتقالات را بدون اضافه کردن یک مدافع چپ پشت سر بگذارد.

بیشتر بخوانید: خبر جدید و عجیب از سازمان لیگ: دربی تهران در اصفهان ۵۰-۵۰ شد!