بر اساس اطلاعات دریافتی از ایلنا و به نقل از رویترز، نیکولای ملادینوف، نماینده ویژه شورای صلح در نوار غزه، امروز- چهارشنبه- اعلام کرد که کمیته اداره غزه آماده است تا فعالیت‌های خود را آغاز کند و برنامه‌هایی در زمینه‌های پلیس، خدمات عمومی، پرداخت‌ها و روند بازسازی اولیه تدوین شده است.

در سخنرانی‌اش در نشست شورای امنیت سازمان ملل، ملادینوف گفت که برای نخستین بار، حماس و دیگر گروه‌های مسلح در غزه با تحویل سلاح‌هایشان توافق کرده‌اند.

او تأکید کرد که هدف از تشکیل کمیته اداره غزه این نیست که به‌جای تشکیلات خودگردان فلسطین عمل کند، بلکه این نهاد به عنوان یک سازوکار انتقالی طراحی شده است تا مدیریت مؤثر امور مدنی در این منطقه را احیا کند.

ملادینوف همچنین اشاره کرد که نیروی بین‌المللی ثبات در حال جذب نفرات جدید است و پایگاه‌ها و مواضع آن در حال آماده‌سازی بوده است. وی از کشورهای گوناگون خواست تا به همکاری خود در تأمین نیرو و امکانات برای این نیرو ادامه دهند.

به گفته وی، هماهنگی‌ها با نیروی بین‌المللی ثبات به منظور ایجاد سازوکاری برای نظارت بر انجام تعهدات و واگذاری مسئولیت‌ها به کمیته ملی در دست انجام است.

ملادینوف در ادامه با تأکید بر این نکته که حماس و گروه‌های مسلح در نوار غزه برای نخستین بار به تحویل سلاح‌های خود و انتقال کامل اختیارات مدنی و امنیتی به یک دولت انتقالی فلسطینی که مورد شناسایی سازمان ملل قرار گرفته، رضایت داده‌اند، به بیان مطالبات پرداخت.

 

انتهای پیام/