در کنفرانس خبری پیش از مسابقه تیم تراکتور با چادرملو یزد، جواد نکونام گفت: در ابتدا از همکاران محترم رسانه‌ای به خاطر عدم حضورم در این نشست به‌دلیل مشکلات پروازی عذرخواهی می‌کنم.

او افزود: پس از بازی مقابل پرسپولیس، تمرینات‌مان را ادامه دادیم و اکنون برای رویارویی با چادرملو آمادگی داریم. متأسفانه در این دیدار نمی‌توانیم از وجود تیبور حالیلوویچ و مهدی هاشم‌نژاد بهره‌مند شویم؛ اما نگران این موضوع نیستیم و قطعاً بهترین بازیکنان را در ترکیب قرار خواهیم داد و همه اعضای تیم تلاش می‌کنند تا بهترین نمایش را ارائه دهند.

سرمربی تراکتور با بیان اینکه وضعیت تیم رضایت‌بخش است، اضافه کرد: هدف ما این است که به‌طور مداوم در هر بازی پیشرفت کنیم و ایده‌های تاکتیکی کادر فنی را به بهترین شکل در تیم پیاده‌سازی کنیم. در بازی فردا، هدف‌مان ارائه یک بازی مثبت و دستیابی به پیروزی است.

نکونام در خصوص حریف فردای تراکتور بیان کرد: چادرملو تیمی باکیفیت است که از کادر فنی با تجربیاتی برخوردار می‌باشد. ما نیز با تمام وجود تلاش می‌کنیم و با تمرکز بالا به موفقیت در این مسابقه خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: بازیکن خارجی تراکتور به جای یزد راهی تهران شد