تیمهای فوتبال استقلال و تراکتور امشب (جمعه) از ساعت 21 در چهارمین هفته از لیگ برتر، در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به رقابت پرداختند و در نهایت با نتیجهای بدون گل، امتیازات را تقسیم نمودند.
بازیکنان تحت هدایت سهراب بختیاریزاده که موفق به حفظ سری پیروزیهای خود نشدهاند، با 10 امتیاز در رده دوم جدول ردهبندی قرار گرفتهاند و در تاریخ چهارشنبه 11 شهریور ماه، باید در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف پرسپولیس بروند. از سوی دیگر، شاگردان حمید مطهری با 6 امتیاز در مکان ششم جدول جا خوش کردهاند.
ترکیب فولاد:
حامد لک، ابوالفضل رزاقپور، رامین رضاییان، میلاد بدرقه، محمد قریشی، امیرحسین جولانی (تعویض در دقیقه 85 - آرش اکبرزاده)، ساسان انصاری (تعویض در دقیقه 75 - علیرضا امیرخانی)، فرشاد احمدزاده، احسان محروقی (تعویض در دقیقه 85 - مهرداد محمدی)، یوسف مزرعه (تعویض در دقیقه 59 - وحید امیری) و امید حامدیفر (تعویض در دقیقه 59 - محمدرضا کشاورز).
ترکیب استقلال:
حبیب فرعباسی، عارف آقاسی، سامان فلاح، روزبه چشمی، صالح حردانی (تعویض در دقیقه 90+2)، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقینیا، یاسر آسانی، اسماعیل قلیزاده، علیرضا کوشکی (تعویض در دقیقه 72 - محمدحسن اسلامی) و سعید سحرخیزان (تعویض در دقیقه 84 - محمدرضا آزادی).
داور: فرهاد امینی
اخطار: امیرمحمد رزاقینیا و عارف آقاسی از استقلال و فرشاد احمدزاده و امیرحسین جولانی از فولاد
بیش از یک دقیقه از آغاز بازی نگذشته بود که حامد لک با یک اشتباه فاحش، توپ را به اسماعیل قلیزاده پاس داد که این بازیکن در فرصتی تک به تک با او قرار گرفت، اما شوت وینگر استقلال با بیدقتی از کنار دروازه فولاد به بیرون رفت. پس از دو دقیقه، فرشاد احمدزاده در محوطه جریمه استقلال با فرصتی طلایی برای گلزنی روبهرو شد، اما ضربهاش نیز در چارچوب دروازه قرار نگرفت.
در دقیقه 18، پاسکاری جمعی بازیکنان استقلال باعث ایجاد موقعیت مناسبی برای امیرمحمد رزاقینیا شد که شوت اول او توسط لک مهار و شوت دوم نیز از عرض دروازه گذشت.
در حالی که بازی در دقایق اضافی نیمه اول پیش میرفت، عارف آقاسی بازیکن استقلال را از پشت نزدیک محوطه جریمه فولاد سرنگون کرد و داور با نشان دادن کارت زرد دوم، او را اخراج نمود، اما با بررسی VAR، مشخص شد که بازیکن فولاد در حالت آفساید قرار داشته است و در نتیجه، مدافع استقلال به بازی برگشت.
نیمه دوم با حملات تهاجمی استقلال آغاز شد و صالح حردانی در فرصتی مناسب نتوانست از موقعیت استفاده کرده و توپش از کنار دروازه لک به بیرون رفت. به تدریج، فولادیها کنترل توپ و میدان را در دست گرفتند و در تلاش بودند تا موقعیتی فراهم کنند، اما دفاع منسجم شاگردان بختیاریزاده مانع از ایجاد شانس گل برای حریف شد.
در حالیکه بازی به آرامی پیش میرفت، در دقیقه 75، سعید سحرخیزان در یک ضد حمله، پاس خوبی به یاسر آسانی داد و وینگر آلبانیایی پس از عبور از یک مدافع، شوتی زد که لک با مهارتی عالی آن را دفع کرد. ادامه بازی به روند آرام خود ادامه داد و در نهایت دو تیم امتیازها را تقسیم کردند.
رامین رضاییان، بازیکن فولاد که مقابل تیم سابقش به میدان رفته بود، به طرز مؤثری تحت کنترل بازیکنان استقلال، به ویژه حسین گودرزی قرار داشت و نتوانست به خوبی در بازی اثر بگذارد.
نظرات کاربران