براساس گزارش ورزش سه و به نقل از مهر، تیم ملی تیراندازی با کمان ایران در راستای آمادگی برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، یک اردوی تدارکاتی دیگر را در ترکیه برگزار خواهد کرد.

این دوره از اردو از دوازدهم شهریور آغاز خواهد شد و کمانداران کشورمان در این مدت به انجام تمرینات و برنامه‌های آماده‌سازی خود ادامه خواهند داد تا بتوانند به بالاترین سطح آمادگی دست یابند و برای حضور در بازی‌های آسیایی آماده شوند.

اردوی ترکیه به عنوان آخرین مرحله آماده‌سازی تیم ملی قبل از مسابقات بازی‌های آسیایی محسوب می‌شود و کادر فنی در این مرحله تمام تلاش خود را می‌کند تا نقاط ضعف نهایی کمانداران را بهبود بخشد و شرایط فنی تیم را به اوج برساند.

ملی‌پوشان کشورمان در ماه‌های گذشته با برگزاری اردوهای مداوم روند آماده‌سازی خود را ادامه داده‌اند و با برگزاری اردوی ترکیه، آخرین گام خود را برای آماده‌سازی به منظور حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا برمی‌دارند.