براساس گزارش خبرآنلاین، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری کیودو در خصوص بهره‌برداری ارتش آمریکا از پایگاه هوایی موجود در ژاپن به‌منظور تجاوز به ایران اظهار کرد: «مردم صلح‌طلب ژاپن باید از دولت خود در خصوص جنایت‌های ارتش آمریکا توضیحات لازم را بخواهند.»

او همچنین با تأکید بر استقرار جنگنده‌های اف-۱۶ آمریکا در پایگاه هوایی «میساوا» در شمال ژاپن، تصریح کرد که این جنگنده‌ها برای حمله به ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند، که نشان‌دهنده این است که ایالات متحده از پایگاه‌های نظامی خود به‌عنوان ابزارهایی برای پیاده‌سازی سیاست‌های تجاوزکارانه بهره می‌برد و این پایگاه‌ها هیچ نقشی در دفاع از کشور میزبان ایفا نمی‌کنند.

شایان ذکر است که پیش از این، نشریه «دیفنس ژورنال» انگلیس گزارش داده بود که جنگنده‌های اف-۱۶ مستقر در پایگاه نظامی «میساوا» واقع در استان آئوموری ژاپن، در عملیات‌های نظامی علیه ایران شرکت داشته‌اند و آنها در ماه‌های مارس و آوریل به منطقه خاورمیانه منتقل شدند.

۳۱۰۳۱۰