به نقل از خبرآنلاین، بر اساس ارزیابی‌های کارشناسان هواشناسی، از آغاز هفته آینده با ورود و تأثیر هوای خنک به کشور، مناطق سردسیر در شمال ایران ویژگی‌های «شبه‌پاییزی» پیدا خواهند کرد.

فارس در خبری اعلام کرد: با نزدیک شدن به میانه هفته آینده، تغییرات جوی قابل توجهی در سرتاسر کشور پیش‌بینی می‌شود؛ طبق گزارش‌های ارائه شده توسط سازمان هواشناسی، ورود و ریزش هوای خنک، منجر به کاهش آشکار دما در بسیاری از استان‌های نیمه شمالی خواهد شد.

با توجه به این شرایط، پیش‌بینی می‌شود که از روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، هوای خنک بر قسمت‌های وسیعی از کشور تسلط یابد. این افت دما به گونه‌ای خواهد بود که اغلب نقاط کشور، دمایی زیر میانگین را تجربه خواهند کرد. همچنین انتظار می‌رود وضعیت جوی و دمایی در مناطق سردسیر شمال‌غرب و شمال کشور، حال‌وهوای «شبه‌پاییزی» را به خود بگیرد.

در راستای این تغییرات جوی و کاهش ناگهانی دما، به هموطنان توصیه می‌شود تا برای جلوگیری از بیماری‌های فصلی و مشکلات احتمالی ناشی از سرما، اقدامات لازم را انجام دهند.

طبق گزارش‌های هواشناسی، از نیمه هفته آینده با نفوذ و ریزش هوای خنک به کشور، شاهد افت قابل ملاحظه دما در بخش‌های وسیعی از استان‌های نیمه شمالی خواهیم بود.

بر اساس این پیش‌بینی، از روزهای دوشنبه و سه‌شنبه روند کاهش دما در اکثر مناطق کشور آغاز خواهد شد و دما به میزان کمتری از حد نرمال خواهد رسید؛ همچنین در نواحی سردسیر شمال‌غرب و شمال کشور، وضعیت جوی تغییر کرده و حال‌وهوای پاییزی در این مناطق برقرار خواهد شد.

۲۳۳۲۱۷