طبق گزارش "ورزش سه"، در حین مسابقه میان فارست و لیورپول در استادیوم آنفیلد، زمانی که آلیسون، دروازه‌بان لیورپول، برای برخورد با نکو ویلیامز از دروازه‌اش بیرون آمد، فارست از یک ضربه پنالتی بهره‌مند شد. این تصمیم تحت بررسی سیستم VAR قرار گرفت، اما در نهایت پنالتی تأیید شد و هالسی نیز بر این باور است که قضاوت داور میدان صحیح بوده است.

با این وجود، این داور سابق لیگ برتر بر این عقیده است که پیش از این موقعیت، یک مسأله دیگر پیرامون پرتاب اوت دلپ نیز قابل بحث بوده است. هالسی به سان‌اسپورت اظهار داشت: «لیورپول از اعلام پنالتی برای ناتینگهام فارست در آنفیلد نارضایتی داشت. به وضوح می‌بینیم که آلیسون به سمت جلو حرکت می‌کند و با ویلیامز درگیر می‌شود که به نظر من برخورد کاملی با بازیکن فارست صورت گرفته است.

لیورپول به دلیل این مسئله ناراحت بود زیرا پیش از این صحنه، قصد انجام سه تعویض را داشت و داور چهارم، تیم رابینسون، هنوز آماده نبود؛ به وضوح چون تابلوهای تعویض را همراه نداشت. بنابراین وقتی یک نفر مجبور است با دو تابلو کار کند، طبیعی است که کار کمی زمان‌بر شود. به نظر می‌رسید او کمی مضطرب شده بود.

اما وقتی به تصویر صحنه دقت می‌کنم، به این نتیجه می‌رسم که پنالتی صحیح بوده است. VAR نیز به ارزیابی این صحنه پرداخت و وارد بحث نشد، چرا که ممکن است عده‌ای آن را تصمیمی سلیقه‌ای و قابل تفسیر بدانند. اما اگر به مسأله پرتاب اوت برگردیم، فکر می‌کنم آنجا نیز ممکن است جنجالی وجود داشته باشد؛ زیرا آیا این پرتاب اوت مطابق با قوانین به درستی انجام شده است؟

اظهارات هالسی در حالی مطرح می‌شود که آندونی ایرائولا، سرمربی لیورپول، از تأخیر در اجرای تعویض سه‌گانه تیم خود به شدت عصبانی بوده است. آلیسون نیز پس از پایان مسابقه خشم خود را با لگد زدن به یکی از تابلوهای تعویض نشان داد و آن را شکست.