به نقل از ایسنا، سردار احمد کرمی‌اسد در خصوص جدیدترین وضعیت راه‌های کشور گفت: به دلیل ترافیک شدید در مسیر (شمال به جنوب) جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال در روز پایانی تعطیلات، محدوده تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر (جنوب به شمال) این دو محور از ساعت ۱۲ امروز ۸ شهریورماه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

او افزود: به‌منظور کاهش ترافیک، تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال تا زمانی که بار ترافیکی تخلیه شود، به صورت یکطرفه مدیریت خواهد گردید.

سردار کرمی‌اسد تأکید کرد: این محدودیت برای تنظیم ترافیک و تسهیل بازگشت مسافران ایجاد شده و پس از تخلیه بار ترافیکی، مجدداً وضعیت تردد در این محورها مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

بر اساس اعلام پلیس، او تأکید کرد که مسافران پیش از شروع سفر خود باید از آخرین وضعیت جاده‌ها آگاهی یابند و زمان سفر خود را به‌خوبی برنامه‌ریزی نمایند.

انتهای پیام