فرارو- شرکت شیائومی به تازگی قصد خود را برای معرفی گوشی پوکو X8 پاور در تاریخ ۴ سپتامبر (۱۳ شهریور) اعلام کرده است؛ این گوشی جدید با باتری حجیم ۱۰ هزار میلی‌آمپرساعتی، یکی از بزرگ‌ترین باتری‌ها در مجموعه تولیدات این برند محسوب می‌شود و به ادعای شیائومی، قادر است با یک بار شارژ به مدت ۳.۵ روز کار کند.

طبق گزارش فرارو، اولین تیزر رسمی از پوکو X8 پاور، به نمایش بدنه زرد رنگ و ماژول دوربین مربعی شکل آن پرداخته است. این گوشی از قابلیت شارژ سریع سیمی ۱۰۰ واتی و همچنین شارژ معکوس ۲۷ واتی بهره‌مند خواهد بود و در مواقع لزوم می‌تواند به عنوان پاوربانک نیز عمل کند.

این گوشی به یک نمایشگر ۶.۸۳ اینچی تجهیز شده است که با گوریلا گلس ویکتوس ۲ محافظت می‌شود و حداکثر روشنایی HDR آن به ۳۵۰۰ نیت می‌رسد. همچنین، گواهی‌های IP68 و IP69K تضمین‌کننده مقاومت دستگاه در برابر نفوذ آب و گردوغبار هستند.

در زمینه دوربین، این گوشی به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیت لرزش‌گیر اپتیکال، دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و همچنین دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی مجهز خواهد شد. پردازش اطلاعات به عهده تراشه اسنپدراگون ۶ نسل ۵ خواهد بود.

شرکت شیائومی برای مدل پوکو X8 پاور چهار به‌روزرسانی اصلی اندروید و همچنین ۶ سال به‌روزرسانی امنیتی را متعهد شده است. همزمان با این محصول، نسخه استاندارد پوکو X8 5G نیز با باتری ۹ هزار میلی‌آمپرساعتی معرفی خواهد شد. قیمت هر دو مدل در زمان رونمایی مشخص خواهد شد.