% buffered00:00
-01:11
Download

به گزارش ایرنا، در بیانیه‌ای که روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر کرده، آمده است:

بسم الله قاصم الجبارین

فَمَنِ اعْتَدَیٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَیٰ عَلَیْکُمْ

مردم بزرگ و بیدار ایران اسلامی،
حضور مستمر و حماسی شما به مدت یکصد و هشتاد و سه شب در میدان، دشمن را در حیرت و سرگیجه فرو برده و مایه امید برای مستضعفان و روشنی‌بخش دل‌های رزمندگان اسلام شده است.

دقایقی پیش، دلاوران نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به حمله هوایی دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیره لارک، اقدام به یک عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی با رمز یا محمد ابن عبدالله(ص) نموده و زیرساخت‌های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق واقع در اردن را با شلیک موشک‌های بالستیک به شدت مورد هدف قرار داده و خسارات زیادی به آن وارد کردند.

سپاه پاسداران هشدار داد که تجاوز و جنایت، نشانه‌ای از ناامیدی دشمن در تضعیف قدرت جمهوری اسلامی بر تنگه هرمز نخواهد بود و هر شلیک با پاسخ‌هایی قاطع و قدرتمند مواجه خواهد شد.

و ما النصر اِلا من عند الله العزیز الحکیم