به نقل از "ورزش سه"، مهدی هاشم‌نژاد، مهاجم برجسته تیم تراکتور، که در دو فصل اخیر نقش مهمی در خلق 34 گل برای تیمش ایفا کرده و تجربیات درخشان را کسب کرده، در این فصل به دلیل مصدومیت موفق به شرکت در چهار بازی نخست نشده است. غیبت او در شرایطی است که مسعود زائرکاظمینی به جای او به میدان رفته است، اما عملاً تیم تراکتور در این پست گزینه ذخیره‌ای ندارد که این کمبود، برای جواد نکونام در پست وینگر مشکل‌ساز خواهد شد، به ویژه اکنون که وضعیت مهدی ترابی نیز به دلیل مصدومیت جدی نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.

روز گذشته، حسین عبدی، سرمربی تیم امید، که نام مهدی هاشم‌نژاد را در لیست اولیه برای بازی‌های آسیایی به عنوان یکی از بازیکنان بزرگسال ثبت کرده بود، درباره عدم حضور این بازیکن در لیست نهایی توضیح داد که او با مصدومیت جدی دست و پنجه نرم می‌کند و نیاز به جراحی دارد، به همین دلیل متاسفانه نمی‌تواند تیم را همراهی کند. این خبر در حالی منتشر شد که شایعات حول مهدی ترابی در حال افزایش بود و نگرانی عمیق‌تری برای هواداران تیم فوتبال تراکتور ایجاد کرد.

با این وجود، پیگیری‌های خبرنگار ما نشان می‌دهد که هاشم‌نژاد بدون نیاز به عمل جراحی و با انجام فیزیوتراپی، در حال آماده‌سازی برای بازگشت به میادین است و در حال حاضر نیز در تهران به سر می‌برد و جلسات فیزیوتراپی را پشت سر گذاشته است. او احتمالاً بعد از دوره فیفادی به ترکیب تراکتور باز خواهد گشت. همانطور که در آخرین بازی تراکتور در پیش فصل به میدان رفت و متاسفانه پس از آن دچار مصدومیت شد و نتوانست تیمش را یاری دهد.

بازگشت مهدی هاشم‌نژاد می‌تواند خبر خوشی برای جواد نکونام باشد و در حقیقت شاید به نوعی به عنوان یک خرید جدید برای او تلقی شود. وضعیتی مشابه نیز در خصوص ایگور پوستونسکی رخ خواهد داد و حالا که وضعیت مهدی ترابی و تیبور هلیلوویچ جواد نکونام را نگران کرده است، هاشم‌نژاد می‌تواند نقش حیاتی خود را در تیم ایفا کند و بار دیگر به عنوان یک ستاره در میدان درخشیده و به کمک تیم بیاید.