براساس گزارش "ورزش سه"، تنها کمتر از ۴۸ ساعت تا برگزاری یکی از جذاب‌ترین دیدارهای فصل فوتبال ایران باقی‌مانده است؛ رقابتی که در آن استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر می‌روند. آغاز امیدوارکننده هر دو تیم پایتخت در این فصل، بر جذابیت این دربی سنتی افزوده است.

تیم استقلال که تحت سرپرستی سهراب بختیاری‌زاده قرار دارد، با کسب ۱۰ امتیاز، در رده دوم جدول قرار دارد و تنها به تراکتور پایین‌تر از خود می‌نگرد. از سوی دیگر، پرسپولیسِ مهدی تارتار با سه پیروزی و یک باخت، ۹ امتیاز دارد و در جایگاه سوم ایستاده است. نمایش هجومی هر دو تیم در هفته‌های آغازین، هواداران را به تماشای یک دربی هیجان‌انگیز و ممکن است پرگل، امیدوار کرده است.

در آستانه این دیدار مهم، صفحه رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا در زبان فارسی با انتشار پوستر ویژه‌ای به استقبال دربی رفته است. در این تصویر، دو چهره نام‌آور تاریخ این رقابت‌ها یعنی فرهاد مجیدی و ایمون زاید در کنار هم به تصویر کشیده شده‌اند؛ انتخابی که خاطرات فراموش‌نشدنی هواداران این دو تیم را زنده می‌کند.

فرهاد مجیدی به عنوان یکی از پرآوازه‌ترین بازیکنان در تاریخ دربی‌ها میان استقلال و پرسپولیس شناخته می‌شود و بارها با گل‌های حیاتی خود برای آبی‌ها درخشیده است. در مقابل، ایمون با هت‌تریک تاریخی‌اش در پیروزی ۳ بر ۲ پرسپولیس در برابر استقلال، آن هم در شرایطی که سرخ‌ها ۱۰ نفره بودند، نام خود را در تاریخ این رقابت‌ها به عنوان یکی از قهرمانان ماندگار ثبت کرده است.