طبق گزارشات «ورزش سه»، فدراسیون فوتبال مصر با توجه به صعود تاریخی تیم ملی این کشور به مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ و نمایش‌های خیره‌کننده آنها، قراردادی جدید با حسام حسن، سرمربی ۶۰ ساله و نماد فوتبال خود، امضا کرده و آن را تا پایان جام جهانی ۲۰۳۰ تمدید نموده است.

قرارداد قبلی حسام حسن پیش از شروع جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، کانادا و مکزیک به پایان رسیده بود. با این وجود، فدراسیون فوتبال مصر با صدور یک بیانیه رسمی، از تصمیم خود برای حفظ ثبات در کادر فنی و ادامه روند موفقیت‌آمیز خبر داد و قرارداد این مربی به همراه همکارانش را تا پایان جام جهانی ۲۰۳۰ تمدید کرد.

تیم ملی مصر به رهبری حسام حسن یکی از قابل توجه‌ترین تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ بود. آنها در مسیر مسابقات و مرحله گروهی با تیم ملی ایران یک تقابل شدید و هیجان‌انگیز را تجربه کردند. واکنش‌های حسی به گل مردود ایران و جلوگیری از باخت تیمش در این بازی به یاد ماندنی تبدیل شد و او در طول نود دقیقه بارها توانست توجهات را به خود جلب کند.

حسام حسن در مرحله یک‌هشتم نهایی شانس تاریخی برای تبدیل‌شدن به یک اسطوره در مصر داشت. مصری‌ها که تا دقیقه ۷۹ بازی با آرژانتین مدعی با نتیجه ۲ بر صفر پیش بودند، می‌توانستند یک اتفاق شگفت‌انگیز رقم بزنند، اما لیونل مسی و هم‌تیمی‌هایش با یک کام‌بک دیدنی بازی را به نفع خود برگشتند و مانع از تحقق این معجزه تاریخی و نامدار شدن حسام حسن شدند.

حسام حسن که از مارس ۲۰۲۴ فرماندهی مصر را برعهده گرفته، در حال حاضر در ۳۵ دیدار بر روی نیمکت این تیم نشسته که حاصل آن ۲۰ پیروزی، ۹ تساوی و ۶ باخت بوده است. کسب مقام چهارمی در جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ و صعود به جمع ۱۶ تیم برتر جهان، محبوبیت او را در مصر به طور قابل توجهی افزایش داده و هیچ مانعی برای تمدید قرارداد او وجود نداشت.