به گزارش "ورزش سه"، تیم آبی‌اناری‌ها به همراه رئال مادرید در صدر جدول رده‌بندی با برابری امتیازات ایستاده‌اند؛ هر دو تیم موفق به کسب همین تعداد پیروزی شده‌اند، اما رئال با زدن ۱۲ گل، دو گل کمتر از رقیبش در این زمینه عمل کرده است. هر دو تیم همچنان نمایشی هجومی از خود به نمایش می‌گذارند، اما روش‌های گلزنی آن‌ها به گونه‌ای متفاوت است؛ موضوعی که رافا آلکورتا به آن اشاره کرده است.

مدافع سابق رئال مادرید و کارشناس برنامه «ال لارگرو» تأکید کرده که بارسلونا در حال انجام کاری است که هیچ تیم دیگری، حتی رئال مادرید نیز قادر به تکرار آن نیست: «افرادی که معتقدند هر تیمی می‌تواند کارهای بارسلونا را به نحو احسن انجام دهد، باید این مطلب را از ذهن خود دور کنند. شیوه پرس زدن این تیم، چیزی است که هرگز در رئال مادرید قابل مشاهده نخواهد بود.»

آلکورتا در ادامه درباره رئال مادرید اظهاراتی داشت: «به حقیقت، این تیم نیازی به چنین سبک بازی ندارد و با همین شرایط نیز توانسته قهرمانی‌های لیگ قهرمانان اروپا و دیگر جام‌ها را کسب نماید، اما به نظر من رئال مادرید دارای ساختار و نظم خاصی است. خرسندم که آن‌ها از همان ابتدا این نکته را درک کرده‌اند، چرا که در غیر این صورت بازیکنانی مانند بلینگام که هم‌اکنون در بهترین فرم خود قرار دارند، ممکن است در ماه مارس دچار افت عمومی و خستگی شوند.»