براساس گزارش خبرگزاری مهر، بهاره جمشیدی، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، در حاشیه نشست مشترک روسای سازمان‌های همکار در اینوفارم، که در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) برگزار شد، اظهار داشت: موفقیت در عرصه پژوهش به‌خصوص زمانی محقق می‌شود که قادر به حل مسائل مربوط به صنعت باشد، لذا برگزاری چنین رویدادهای فناورانه‌ای همچون اینوفارم می‌تواند به‌عنوان یک ابزار کمک‌کننده و راهنمای مؤثر عمل کند تا چالش‌های صنعتی به‌طور مستقیم به پژوهشگران و فناوران منتقل شود و آن‌ها بتوانند در این زمینه به فعالیت بپردازند، ایده‌های نوآورانه خود را ارایه دهند و در نهایت به فناوری‌هایی دست یابند که منجر به تجاری‌سازی گردد.

وی ادامه داد: با در نظر گرفتن مأموریت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در راستای توسعه فناوری‌های کاربردی نوین و هوشمند، به عنوان یک همکار در کنار سایر موسسات و پژوهشگاه بیوتکنولوژی فعالیت داشته و سهمی کوچک در برگزاری این رویداد ایفا کردیم.

جمشیدی افزود: بر این باورم که با توجه به منابع علمی موجود در موسسه، در زمینه هوشمندسازی و نیز توسعه فناوری‌های نوین، می‌توانیم در رویدادهای آینده نقش موثری ایفا کرده و در کنار دیگر موسسات قرار بگیریم.

معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در ادامه گفت: امیدواریم بتوانیم به شکلی عمل کنیم که این ایده‌ها در مرحله ابتدایی باقی نمانند و به سمت ایجاد یک دبیرخانه پایدار پیش برویم؛ این امکان به ما خواهد داد که به‌صورت مداوم، مسائل مرتبط با صنایع دام، طیور و آبزیان را شناسایی کرده و نهایتاً فناوری‌هایی تولید کنیم که قابلیت تجاری‌سازی را داشته باشند.

لازم به ذکر است که رویداد اینوفارم به همت انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران و با همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، تحت حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی برگزار می‌شود. هدف این رویداد، ایجاد ارتباط مؤثر میان صاحبان ایده، فناوران، فعالان صنعت و سرمایه‌گذاران به‌منظور توسعه نوآوری، تسهیل در فرآیند تجاری‌سازی فناوری و افزون بر این بهبود بهره‌وری و امنیت غذایی کشور است.