بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط خبرگزاری مهر، مستند ۸۸ دقیقه‌ای «در جاده با کیارستمی» که به کارگردانی سیف‌الله صمدیان تولید شده است، به جمع نهایی بخش رقابتی مستندهای سی و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان راه یافته است. این جشنواره در تاریخ ۱۴ الی ۲۳ مهر مطابق با ۶ تا ۱۵ اکتبر ۲۰۲۶ در کشور کره جنوبی برگزار می‌شود و فیلم صمدیان، تجربه نخستین نمایش جهانی خود را در این رویداد به دست خواهد آورد.

این مستند که به مناسبت دهمین سالگرد درگذشت عباس کیارستمی ساخته شده، داستان سفرهای متعدد صمدیان و کیارستمی را طی سه دهه نمایش می‌دهد. فیلم در قالبی اپیزودیک ارائه شده و شامل ۱۰ قسمت مستقل است که هر یک به سفری خاص و همراهان گوناگون اختصاص یافته‌اند.

صمدیان پیشتر نیز با مستند «۷۶ دقیقه و ۱۶ ثانیه با عباس کیارستمی» که نخستین نمایش جهانی آن در جشنواره ونیز صورت گرفت و سپس در بیش از صد نمایش بین‌المللی به نمایش درآمد، توانسته بود نشان دهد که چگونه می‌توان با نگاهی صمیمانه و عکاسانه، زوایای پنهان شخصیت کیارستمی را نمایان ساخت.

تیم فنی فیلم شامل دستیار تدوین نغمه مقصودلو، موسیقی مسعود سخاوت‌دوست، طراح صدا انسیه ملکی به همراه هیراد علوی‌فرد و الهام لطیفی، ناظر اصلاح رنگ ساعد نیکذات، مسئول اصلاح رنگ کامران سحرخیز، لابراتور دیجیتال استودیو روشنا است. همچنین ترجمه و زیرنویس انگلیسی توسط سهیل صمدیان انجام شده و طراحی پوستر و تایپوگرافی تیتراژ اثر با نگاهی هنری از ابراهیم حقیقی صورت گرفته است. برای روابط‌عمومی نیز زهرا راد فعالیت کرده و تهیه‌کننده اجرایی این پروژه سهند صمدیان بوده است.

این پروژه با حمایت فرهنگی بنیاد کیارستمی و وایت دریمز فیلم، در مرکز فیلم تصویر به تولید رسیده است.