در هفته پنجم، تیمهای استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت این دیدار پس از نود دقیقه تلاش و استفاده از روشهای مختلف، به تساوی یک بر یک انجامید.
در این مسابقه، گل نخست را محمدمهدی محبی در دقیقه ۵۰ برای پرسپولیس به ثمر رساند و یاسر آسانی در دقیقه ۶۰ برای استقلال گل تساوی را به ثبت رساند.
هر یک از دو تیم، در مجموع ۲ کارت زرد دریافت کردند. برای استقلال، امیر محمد رزاقینیا در دقیقه ۴۰ و حسین گودرزی در دقیقه ۷۷ کارت زرد گرفتند و از سوی دیگر، مهدی تیکدری در دقیقه ۷۴ و محمد خدابندلو در دقیقه ۸۷ برای پرسپولیس از موعود بنیادیفرد اخطار دریافت کردند.
در جریان مسابقه، یک بار توپ به تیر دروازه پرسپولیس برخورد کرد. در دقیقه ۵۶، پس از ارسال کرنر کوشکی و عبور توپ از میان تمامی بازیکنان، یاسر آسانی با یک ضربه فنی و در شرایطی که استقلال با یک گل عقب بود، تیرک دروازه پرسپولیس را هدف قرار داد.
بعد از پایان بازی، بختیاریزاده اظهار داشت که تنها دستاورد پرسپولیس در این دربی، جلوگیری از پیروزی استقلال بوده که در سالهای اخیر نتوانسته در دربیها موفق شود. او همچنین بیان کرد که داور یک پنالتی به نفع تیمش نگرفته و از عملکرد کلی بازیکنان تیمش در این بازی رضایت داشت.
مهدی تارتار نیز در انتقادی به گل استقلال، گفت که این گل بهواسطه یک اوت دستی به ثمر رسیده است و افزود که هیچ نامی بزرگتر از پرسپولیس نیست و در پایان، او نیز به تحسین شاگردانش پرداخت و عملکرد آنها را عالی توصیف کرد.
حال شما، مخاطب عزیز خبرورزشی؛ اگر بازی را بهطور کامل تماشا کردهاید، لطفاً تحلیل خود را از بازی دیروز با ما به اشتراک بگذارید. آیا بهعنوان هوادار استقلال یا پرسپولیس از تصمیمات سرمربی و عملکرد بازیکنان تیم محبوب خود رضایت داشتید؟ و یا بهعنوان یک علاقهمند به فوتبال، ارزیابی شما از کیفیت کلی دیدار چه بوده است؟
لطفاً توجه داشته باشید که تنها نظراتی که به این مطلب زیر اضافه میشوند، باید عاری از توهین بوده و تنها به موضوع دربی روز گذشته مرتبط باشند.
بیشتر بخوانید: نمره قبولی برای دو سرمربی دربیاولی؛ استقلال و پرسپولیس به تساوی رسیدند، سهراب و تارتار پیروز شدند!
نظرات کاربران