یحیی گل محمدی پس از سال‌ها فعالیت در لیگ فوتبال ایران، تصمیم به گام نهادن در لیگ عراق گرفت و هدایت تیم دهوک را بر عهده گرفت.

با این حال، آغاز کار این سرمربی ایرانی در دهوک به‌طور مطلوبی پیش نرفته است، به‌طوری‌که او در چهار بازی ابتدایی خود موفق به کسب پیروزی نشده و تنها به به دست آوردن تساوی اکتفا کرده است.

گمانه‌زنی‌ها در مورد احتمال جدایی گل محمدی از دهوک اوج گرفته و به‌ویژه صحبت از انتقال وی به سپاهان به‌طور جدی مطرح شده است، و برخی منابع خبری عراقی نیز به این موضوع اشاره کرده‌اند.

با این وجود، رئیس باشگاه دهوک از گل محمدی به‌طور تمام و کمال حمایت کرده است.

عبدالله جلال در واکنش به شایعات پیرامون جدایی گل محمدی اظهار داشت: «گل محمدی در دهوک باقی خواهد ماند و هیچ‌گونه جدایی در کار نیست. ما به‌طور کامل از این تیم پشتیبانی می‌کنیم. باور داریم که نتایج تیم بهبود خواهد یافت و با حمایت هواداران پرشورمان در مسابقات آینده، عملکرد بهتری خواهیم داشت. باید به خبرهایی که در رسانه‌ها منتشر می‌شود توجه کنیم و تأکید می‌کنم که یحیی گل محمدی به قرارداد خود پایبند است و به فعالیتش در تیم ادامه خواهد داد. او به پروژه تیم اطمینان دارد و باشگاه نیز از این مربی حمایت می‌کند.

او همچنین افزود: «ما با گل محمدی به آینده امیدواریم و بر این باوریم که با کسب یک پیروزی، اوضاع تیم تغییر خواهد کرد. هواداران به‌خوبی از تیم حمایت می‌کنند و حضورشان در ورزشگاه به بازیکنان انرژی می‌دهد. علی‌رغم اینکه نتایج اخیر جالب نبوده، اما ما هیچ‌گونه فکری به سمت سرمربی دیگری نداریم و با آقای گل محمدی به آینده امید داریم.»

دیدار بعدی تیم دهوک برابر نیروی هوایی عراق که عنوان قهرمانی را در اختیار دارد، خواهد بود و گل محمدی در نشست خبری پیش از این مسابقه تأکید کرد که تیمش به‌شدت امیدوار است که در این بازی دشوار به پیروزی دست یابد و سه امتیاز را کسب کند.

بیشتر بخوانید: راز بزرگ در دربی تهران لو رفت؛ رامین رضاییان در استقلال یا پرسپولیس؟!