بر اساس گزارش "ورزش سه"، باشگاه استقلال به‌طور رسمی اعلام کرد که برای نخستین‌بار در لیگ برتر اسنوکر و پاکت بیلیارد با ترکیبی قوی به رقابت خواهد پرداخت.

این دوره از رقابت‌ها که دور رفت آن از تاریخ 15 تا 22 شهریورماه در استان فارس و شهر شیراز برگزار خواهد شد، باشگاه استقلال در دو بخش اسنوکر و پاکت بیلیارد به میدان خواهد آمد.

تیم‌های اسنوکر و پاکت بیلیارد استقلال که این روزها تحت هدایت کامران شهلا به تمرینات خود ادامه می‌دهند، روز شنبه به منظور شرکت در دور رفت لیگ برتر به سوی شیراز حرکت خواهند کرد.

در ترکیب تیم استقلال، چهره‌های مطرحی مانند امیر سرخوش، که سابقه‌ای درخشان در دنیای اسنوکر حرفه‌ای دارد، و علی قره گوزلو، قهرمان اسنوکر جهان، به چشم می‌خورند که توانسته‌اند این تیم را به یکی از جدی‌ترین مدعیان قهرمانی در این مسابقات تبدیل کنند.

لیست تیم‌های پاکت بیلیارد و اسنوکر باشگاه استقلال برای فصل 1405 بدین صورت است:

پاکت بیلیارد:
سینا ولی زاده، علی مقصود، محمدحسین نوری، متین نقدی، تیرداد آزادی پور

اسنوکر: 
امیر سرخوش، علی قره گوزلو، علی روشنی کیا، عرشیا جوکار دولت آبادی

سرمربی: کامران شهلا
سرپرست: امیر عظیمی