بر اساس گزارش خبرگزاری خبرانلاین، محمدصالح جوکار، که ریاست کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی را بر عهده دارد، درباره جدیدترین مصوبات این کمیسیون توضیحاتی ارائه داد. او اعلام کرد که آخرین مصوبه‌ای که در کمیسیون به تصویب رسید، به موضوع تشکل‌های اجتماعی مربوط می‌شود. ایراداتی که در خصوص چهار ماده این طرح مطرح شده بود، در جلسه کمیسیون به دقت مورد بررسی قرار گرفت و این بررسی به پایان رسید.

وی ادامه داد: ما امیدواریم که طرح ایجاد تشکل‌های اجتماعی، که شامل سازمان‌های مردم‌نهاد و نهادهای مشابه نیز می‌شود، به مرحله نهایی برسد. این تشکل‌ها تا کنون از قانون خاصی برخوردار نبوده‌اند و هدف ما این است که فعالیت‌های آن‌ها تحت قوانین مشخصی انجام گیرد.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود: با توجه به قانونی شدن این تشکل‌ها، ظرفیت‌های مردمی در عرصه‌های مختلفی چون محیط زیست، مسائل اقتصادی، عمرانی و همچنین حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی، قادر خواهد بود خدمات بهتری را به مردم ارائه دهد.

او همچنین در مورد آمادگی برای برگزاری انتخابات اشاره کرد: با انجام فرآیندهای نظارتی و اجرایی انتخابات طبق جدول زمان‌بندی، تنها دو مرحله باقی مانده است که یکی از آن‌ها برگزاری انتخابات می‌باشد و بخش عمده‌ای از فعالیت‌های مربوط به انتخابات تاکنون به انجام رسیده است.

تاریخ مطرح شده از سوی مجلس برای برگزاری انتخابات شوراها ۲۴ مهرماه است

آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها ایجاد شده است

او در پایان اشاره کرد: در حال حاضر، زمینه لازم برای برگزاری انتخابات فراهم شده و در صورت تصویب تاریخ پیشنهادی، انتخابات شوراها در تاریخ ۲۴ مهرماه برگزار خواهد شد.