بر اساس گزارش "ورزش سه"، در آستانه‌ی بازی امشب الطلبه در برابر زاخو در لیگ ستارگان عراق، علیرضا منصوریان، سرمربی این تیم به همراه جعفر سلمانی، مدافع ایرانی، در نشستی خبری حضور یافته و نسبت به وضعیت مسابقه، شرایط تیم و مسائل مالی باشگاه صحبت کردند.

منصوریان در آغاز سخنانش در مورد حریف عنوان کرد: «مواجهه با زاخو چالش‌برانگیز خواهد بود، چرا که آنها بازیکنان توانمندی در ترکیب خود دارند. ما به بررسی سبک بازی زاخو در مسابقات قبلی پرداخته‌ایم، اما تغییرات در کادر مربیگری آنها، به ویژه انتصاب طلال البلوشی، وضعیت را متفاوت کرده است. با این وجود، ما برای این بازی به خوبی آماده‌ایم و هدف‌مان کسب سه امتیاز است.»

سرمربی الطلبه همچنین کیفیت تیم‌های شمال عراق را مورد توجه قرار داد و افزود: «تیم‌های موصل، اربیل و دهوک از کیفیت بالایی برخوردارند و برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم.» او به این نکته اشاره کرد که تیمش با توجه به شناخت کافی از زاخو آمادگی لازم را برای انجام یک بازی دشوار دارد.

منصوریان در ادامه‌ی نشست خبری به مسائل مالی باشگاه نیز اشاره کرد و بیان داشت: «مشکلات مالی هنوز هم به عنوان چالشی جدی در مسیر تیم وجود دارد و ما موفق به حل آنها نشده‌ایم. دکتر صلاح به طور جدی در تلاش است تا این بحران را مدیریت کند، اما در نتیجه این شرایط، تیم نتوانسته تمرینات منسجمی را برگزار کند. امروز یک جلسه تمرینی خواهیم داشت، ولی امیدوارم بدون تمرین کافی بتوانیم در مسابقه موفق عمل کنیم و به پیروزی دست یابیم.»

جعفر سلمانی نیز در خصوص این بازی گفت: «دوران رویارویی با زاخو چالش‌برانگیز خواهد بود، چرا که آنها دارای بازیکنان با تجربه و با کیفیت هستند. اما ما همه تلاش‌مان را به کار خواهیم بست تا پیروز شویم و هواداران‌مان را شاد کنیم.» او در پایان ابراز امیدواری کرد که مدیریت باشگاه و دکتر صلاح الفتلاوی بتوانند مشکلات مالی را حل کنند و افزود: «ما تیم و بازیکنان توانمندی داریم که می‌توانند در رقابت برای قهرمانی لیگ ستارگان عراق جزء مدعیان قرار بگیرند.»