در اوایل یازدهمین فصل رقابتهای لیگ برتر، خبری به رسانهها منتقل شد مبنی بر اینکه مهدی کیانی، بازیکن در آن زمان تیم تراکتور با امیر قلعهنویی، سرمربی آن، دچار اختلافاتی شده است. این موضوع به اخراج او از باشگاه تراکتور انجامید.
کیانی در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ با ما در این باره گفتوگو کرد:
- من به هیچ وجه در این ماجرا مقصر شناخته نمیشوم. آقای باغآبادی، یکی از اعضای کادر فنی تراکتور، به من توصیه کرد که در نیمه دوم بازی با گسترش فولاد به میدان نروم و روی نیمکت بمانم. من گفتم که اگر اجازه بدهند بازی کنم بهتر خواهد بود، اما ناگهان قلعهنویی پیشم آمد و هر چه خواست به من گفت.
- به او گفتم که من هیچ سخنی به آقای باغآبادی نزدم و تنها خواستم که بازی کنم، اما سرمربی تیم از کوره در رفت و به توهینهایش ادامه داد. او به من گفت برو گمشو و چندین حرف زشت دیگر نیز از او شنیدم که من هم پاسخش را دادم.
- قلعهنویی باید بهخاطر داشته باشد که در هنگام عصبانیت حق توهین به بازیکنان را ندارد. او کار غیرقابل قبولی انجام داد و خدا شاهد است که من مقصر نبودم. هر چه قلعهنویی گفته، من هم جوابش را دادم. اکنون نیز میخواهم که باشگاه رضایتنامهام را صادر کند تا بروم.
- چرا باید از اقداماتی که انجام دادهام پشیمان باشم؟ چرا باید همه مشکلات بر سر من بیفتد!
بیشتر بخوانید: اگر من جای کنعانی بودم، مهاجم استقلال را تا یک ماه فقط با سوپ تغذیه میکردم!
نظرات کاربران