ژوزه مورینیو پیش از رقابت سه‌شنبه شب رئال مادرید در برابر اینتر، در نخستین مسابقه این تیم در لیگ قهرمانان اروپا، تصریح کرد که در دوره دوم حضورش در رئال، احساس فشاری مضاعف برای کسب این جام ندارد.

لیگ قهرمانان تنها عنوانی بود که مورینیو در دوره اولش با رئال مادرید نتوانست به دست آورد. وقتی از او پرسیدند که آیا حس می‌کند که به رئال مادرید بدهکار است و باید این تیم را به قهرمانی لیگ قهرمانان برساند، وی پاسخ داد: «خیر، این دو زمان به طور کامل متفاوت هستند. وقتی در سال ۲۰۱۳ از رئال خارج شدم، هر چه باید می‌بردیم، بردیم و هر آنچه که باید می‌باختیم، باختیم. ما تمام توان خود را گذاشتیم و کارمان به پایان رسید. آنچه اکنون باید انجام دهم، هیچ ارتباطی به گذشته ندارد.»

او افزود: «در سال ۲۰۱۰ حتی به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان هم نمی‌رسیدیم و سال‌ها بود که در نیمه‌نهایی فصل حضور نداشتیم. اکنون در مدت کمی بیشتر از یک دهه، رئال مادرید شش مرتبه قهرمان لیگ قهرمانان شده است.»

اکنون توجه‌ها به نحوه واکنش رئال مادرید پس از نخستین شکست مورینیو در دوره دومش در این تیم معطوف شده است؛ شکستی که جمعه شب با نتیجه یک بر صفر مقابل رئال بتیس در لالیگا رقم خورد. مورینیو اظهار داشت: «ما در هر بازی و هر رقابتی می‌خواهیم برنده شویم. اما برای دستیابی به ثبات، نیاز است که تلاش کنیم. ثبات، ثبات، ثبات... ساختار.»

او همچنین افزود: «رئال مادرید باید به ثباتی دست پیدا کند که برای رسیدن به موفقیت‌های عظیم بسیار حیاتی است. اما رئال مادرید، رئال مادرید است و اینجا باید تحت هر شرایطی پیروز شوید.»

رئال مادرید که با ۱۵ قهرمانی پرافتخارترین باشگاه تاریخ لیگ قهرمانان محسوب می‌شود، امیدوار است برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴ بار دیگر این عنوان را به دست آورد؛ این در حالی است که پس از دو فصل بدون کسب جام مهم، فشار و انتظارات بالایی برای موفقیت این تیم وجود دارد؛ دوره‌ای که به طور همزمان با حضور کیلیان امباپه در مادرید سپری شده است.

بیشتر بخوانید: ادعای سنگین امباپه در آستانه شروع لیگ قهرمانان: امسال می‌تواند سال توپ‌طلای من باشد