علی علیپور پس از اینکه پرسپولیس موفق به کسب پیروزی ۲ بر صفر مقابل ذوب‌آهن شد، در خصوص شکستن رکورد گلزنی علی پروین گفت: افتخار بزرگی است که نام من در کنار علی پروین قرار می‌گیرد. من گل امروز را به علی پروین تقدیم می‌کنم.

او در ادامه درباره کیفیت بازی اظهار داشت: اگر بخواهم واقع‌نگر باشم، باید بگویم که این بازی به ویژه در نیمه اول زیاد خوب نبود.

مهاجم تیم پرسپولیس درباره انتقادات هواداران نسبت به عملکردش در دربی گفت: انتقادات هواداران از من در دربی کاملاً منطقی بود.

علیپور در ارتباط با حوادثی که در بازی گل گهر و تراکتور رخ داد، تصریح کرد: از عهده من خارج است که درباره واقعه‌ای که میان خداداد عزیزی و عالیشاه اتفاق افتاد، نظری بدهم و از شما رسانه‌ها خواهش می‌کنم برای حفظ زیبایی فوتبال به این موضوع دامن نزنید.

او در خصوص برگزاری جام حذفی گفت: من مایلم که جام حذفی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: علیپور از سلطان عبور کرد؛ تارتار باقی ماند و چالش سمت چپ پرسپولیس حل نشد.