به گزارش ورزش سه، امید عالیشاه پس از بازگشت پرحاشیه خود به تبریز و حوادثی که در حین و پس از بازی با تراکتور پیش آمد، با توجه به انتشار یک ویس بی‌سابقه از سوی مدیر تیم فوتبال تراکتور، با وضعیتی مواجه شد که کمیته انضباطی را به سرعت به بررسی این پرونده واداشت و در نتیجه به چهار جلسه محرومیت دچار گردید.

در خلال مسابقه، به دلیل تنشی که ناشی از اعتراض شدید بازیکنان گل‌گهری نسبت به گل تراکتور به وجود آمد، او به نوعی در مرکز این حوادث قرار گرفت و در آغاز نیمه دوم به دلیل یک خطای خشن بر روی پای حسین‌زاده، در حالی که داور باید او را با کارت زرد دوم اخراج می‌کرد، همچنان در زمین مسابقه باقی ماند و این جایگاه او باعث شد تا درگیری جدیدی شکل بگیرد که ادامه آن به رختکن دو تیم در ورزشگاه یادگار کشیده شد.

با توجه به اینکه اخراج خداداد به دلیل اعتراض او به عدم قاطعیت داور در برخورد با عالیشاه بود و بر اساس گفته‌های عزیزی، او به داور توهین کرده است، اعتراضات بعد از تصمیم داور برای اخراج عزیزی، به صورت غیررسمی در رختکن دو تیم در انتهای بازی ادامه یافت. براساس شنیده‌ها، در زمانی که خداداد با صدای بلند به وقایع رخ‌داده در زمین اعتراض می‌کرد، فردی از رختکن گل‌گهر اقدام به توهین به وی کرده است و این توهین موجب واکنش تند و غیرقابل کنترلی از سوی خداداد گردید که او به سمت رختکن حریف هجوم برد و سخنانی را بر زبان آورد که بخشی از آن توسط یکی از حاضرین در آنجا ضبط شده و به سرعت منتشر گردید.

پس از وقوع این حوادث که در ۴۸ ساعت گذشته تأثیر عمیقی بر فوتبال ایران گذاشت، کمیته انضباطی روز گذشته تصمیمی صادر کرد که بر اساس آن، خداداد عزیزی به مدت چهار ماه از شرکت در تمامی رقابت‌های ورزشی محروم گردید و همچنین امید عالیشاه به دلیل تخلفاتش، موظف به حضور در چهار جلسه بیرون از ترکیب گل‌گهر شد.

در واکنش به نامه تنبیهی کمیته انضباطی، عالیشاه اعلام نمود: من به هیچ وجه این حکم را تأیید نمی‌کنم و آن را نمی‌پذیرم. تمامی ایران مرا می‌شناسد و دوران ورزشی‌ام مشخص است و همگان می‌دانند که من هرگز از دایره ادب خارج نمی‌شوم. سؤالم از کمیته محترم انضباطی این است که چگونه به این نتیجه رسیدند که ادعاهای باشگاه تراکتور از زبان من بیرون آمده و من موجب شروع درگیری ادعایی آنها شده‌ام؟ من هیچ چیزی نگفته‌ام و ناظر بازی نیز در زمین حاضر بوده و گزارشات مربوط به وقایع را ثبت کرده است. در رختکن نیز در اتاق ما بسته بوده است. چگونه تشخیص داده‌اند که در آنجا بودم؟

او به وضوح بیان می‌کند که اگر کسی به خداداد توهینی گفته، او مسئولیتی در این زمینه ندارد که بخواهد به این صورت از مدیر تراکتوری‌ها فحش بشنود و اکنون هم با محرومیت مواجه شود. حالا باید منتظر واکنش خداداد به این اظهارات عالیشاه بود.