عباس علی‌آبادی، روز سه‌شنبه ۱۷ شهریور به دعوت ارسلان زارع، استاندار بوشهر، قدم به این استان گذاشت. در طی این سفر، وزیر نیرو به بهره‌برداری از دو طرح آب‌شیرین‌کن که مجموع سرمایه‌گذاری آنها به ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال می‌رسد، خواهد پرداخت.

همچنین، مدرسه‌ای ۱۲ کلاسه برای دختران در مقطع متوسطه دوم تحت عنوان ام‌کلثوم در شهر نخل تقی از شهرستان عسلویه با مساحتی معادل ۲ هزار و ۲۰۰ مترمربع و سرمایه‌گذاری یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال افتتاح خواهد شد.

از دیگر برنامه‌های وزیر نیرو در این سفر، بازدید از آب‌شیرین‌کن‌های سیراف ـ جم و دیر است.

در پایان سفر، جلسه‌ای به منظور جمع‌بندی این رویداد با حضور وزیر نیرو، استاندار بوشهر، نماینده مردم شهرستان‌های دیر، کنگان، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران چهار شهرستان جنوبی استان و مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه و وابسته به وزارت نیرو در بوشهر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام