شاید مرور دوباره وقایع سه روز نخست هفته جاری نشان دهد که حواشی ناشی از حادثه‌ای که در دیدار تیم‌های تراکتور و گل‌گهر سیرجان به وقوع پیوست، نه تنها کاهش نیافته بلکه هر لحظه و هر ساعت بیشتر به توجه افکار عمومی جلب می‌شود.

دو نظرسنجی با نتایج مشابه

در این راستا، وب‌سایت خبرورزشی در ۴۸ ساعت گذشته به برگزاری دو نظرسنجی پرداخت و در اولین مورد قبل از اعلام حکم کمیته انضباطی در رابطه با خداداد عزیزی، از شرکت‌کنندگان پرسید: به نظر شما چه نوع برخوردی با خداداد عزیزی باید صورت گیرد؟

برای آن که مخاطبان نظر خود را بیان کنند، پنج گزینه در اختیار آن‌ها گذاشته شد که به ترتیب زیر هرکدام بخشی از آرای کاربران را به خود مختص کرده‌اند:

  • گزینه اول: جریمه سنگین نقدی ۲٫۸ درصد
  • گزینه دوم: محرومیت طولانی ۱۵٫۴ درصد
  • گزینه سوم: روند قضایی یا ورود دادستانی ۶٫۲ درصد
  • گزینه چهارم: همه موارد ۶۲٫۱ درصد
  • گزینه پنجم: نظری ندارم ۱۳٫۶ درصد

خروجی این نظرسنجی نشان داد که بیش از ۸۶ درصد از کاربران بر این عقیده بودند که به‌طور حتم باید با خداداد عزیزی برخورد شود. تعدادی خواستار جریمه سنگین نقدی بودند، بسیاری محرومیت طولانی را مطلوب دانسته و گروهی دیگر خواستار ورود دادستانی به عنوان مدعی‌العموم شده بودند، در حالی که ۶۲ درصد از شرکت‌کنندگان هم هر سه گزینه را برای مواجهه با خداداد عزیزی ضروری تشخیص داده بودند. به جز ۱۳٫۶ درصد که نظری در این خصوص نداشتند یا گزینه‌های ارائه‌شده را مناسب نیافتند.

پس از صدور حكم برای خداداد عزیزی که به ۴ ماه محرومیت و جریمه ۲ میلیارد تومانی منتج شد، وب‌سایت خبرورزشی دوباره موضوع حکم کمیته انضباطی را به عنوان موضوع نظرسنجی قرار داد و پرسید: نظر شما در مورد رای کمیته انضباطی درباره خداداد عزیزی چیست؟

در این نظرسنجی هم سه گزینه برای مخاطبان در نظر گرفته شد:

  • گزینه اول: کافی نیست ۷۷٫۳ درصد
  • گزینه دوم: مناسب است ۹٫۹ درصد
  • گزینه سوم: زیاد است ۱۲٫۹ درصد

در نظرسنجی دوم که هم‌اکنون در دسترس است، به وضوح آرای نظرسنجی بسیار مشابه با نتایج اولیه بودند. در واقع، زمانی که بیش از ۷۷ درصد از مخاطبان این جریمه نقدی و محرومیت را برای خداداد عزیزی ناکافی بدانند، نشان‌دهنده آن است که میزان جرائم تعیین‌شده بابت رفتار ناپسند مدیر تیم تراکتور از منظر مردم کافی نبوده و از رای کمیته انضباطی رضایت ندارند.

بسیاری از دنبال‌کنندگان اخبار و حواشی فوتبال با استناد به توهین‌های کلامی رخ داده در گذشته، که به مراتب خفیف‌تر از فحاشی خداداد عزیزی در برابر رختکن تیم گل‌گهر بوده و به جریمه‌های سنگین‌تری منجر شده‌اند (برای مثال، ۶ ماه محرومیت برای یک جمله در هنگام خروج از ورزشگاه)، بر این باورند که الفاظ رکیک، فحش‌های ناموسی و همچنین ابراز رضایت و دفاع از رفتار خود و انجام این امور لایق برخورد و محرومیت جدی‌تری است.

در همین راستا بخوانید: خداداد: من طلبکار شدم؛ به مشهد می‌روم و به یک زمین چمن سر می‌زنم؛ فردا کسی از گل‌گهر فیلم می‌گیرد، مطلع باشید/ من پسر بده فوتبال ایران هستم؛ شما خوبید!