بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط "ورزش سه"، آسیب‌دیدگی ناگهانی مهدی زارع در پایان تمرین ریکاوری تیم پرسپولیس، ابهام‌هایی را در مورد امکان حضور این مدافع در بازی آینده مقابل خیبر خرم‌آباد به وجود آورده است. دکتر حقیقت، پزشک تیم پرسپولیس، در اولین واکنش نسبت به این وضعیت، علت این مشکل را برخورد پای زارع با یک جسم تیز اعلام نموده است.

وی در بیانیه‌ای بیان کرد: «امروز تمرین ریکاوری ما به خوبی پیش می‌رفت و همه چیز در حال انجام بود، اما در انتهای این تمرین، پای مهدی زارع با برخورد به یک جسم تیز دچار بریدگی شد. اقدامات اولیه درمانی صورت گرفته و تلاش ما بر این است که این بازیکن در سریع‌ترین زمان ممکن به میادین برگردد.»

پزشک باشگاه پرسپولیس همچنین افزود: «هدف ما این است که تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا این بازیکن باارزش ما هرچه سریع‌تر به جمع پرسپولیسی‌ها و دیگر اعضای تیم بازگردد.»

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که زخم پای زارع به حدود هشت بخیه نیاز دارد. این آسیب‌دیدگی در حالی رخ داده که دانیال ایری هم زمان با اعزام تیم امید به ناگویا، شرایط خط دفاعی پرسپولیس را در آستانه مسابقه حساس آینده تحت تأثیر قرار داده است.

با این حال، پزشک تیم زمان دقیقی برای بازگشت زارع مشخص نکرده و باید دید که روند بهبود زخم پای این مدافع چگونه پیش خواهد رفت و آیا وی موفق به همراهی تیم مهدی تارتار در برابر خیبر خواهد شد یا خیر.