بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، به تازگی در سامانه ثبت درخواستهای مربوط به صدور پروانه ساخت سینمایی، احسان محمدحسنی، که پیشتر مسئولیت سازمان هنری و رسانهای اوج را بر عهده داشت، فیلمنامهای تحت عنوان «حکومت خون» به ثبت رسانده است. کارگردانی این اثر به عهده محمدحسین مهدویان خواهد بود.
این فیلم به دنبال روایت احساسات و داستانهای اسرا از عاشورا تا شام نبوده و در عوض، مهدویان قصد دارد وقایع شام غریبان را به تصویر بکشد که پس از واقعه عاشورا روی داده است.
مهدویان، که پیش از این تجربیات موفقی در زمینه ساخت فیلمهای مربوط به دفاع مقدس و موضوعات اجتماعی داشته، برای نخستین بار به سراغ یک اثر تاریخی - مذهبی رفته است. اخیراً نیز فیلم سینمایی «نیم شب» که به جنگ ۱۲ روزه پرداخته بود، از این کارگردان روی پرده رفته بود.
در حال حاضر، «حکومت خون» در مرحله پیشتولید قرار دارد.
نظرات کاربران