باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، در مراسم رونمایی از تندیس یادمان شهدای صنعت برق که به مناسبت جنگ تحمیلی برگزار شده بود، اظهار داشت: با همیاری مردم، توانستیم ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق را به شکل مؤثری رفع کنیم و اینک کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد؛ در حال حاضر مشکلات و کسری‌های قابل ملاحظه‌ای در برخی از محلات و مناطق وجود ندارد و نواقص فنی معضلات اخیر به پایان رسیده است. اگرچه در برخی نقاط ممکن است مسائل فنی به‌طور موردی بروز کند، اما تصویر کلی کشور بسیار امیدوارکننده است. تمامی این موفقیت‌ها در شرایطی به دست آمد که تحت فشار تمام‌عیار دشمن قرار داشتیم و دشمن به طور ویژه‌ای صنعت برق را تحت فشار قرار داده بود، اما با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، این چالش‌ها را پشت سر گذاشتیم.
او همچنین با ادای احترام به یاد و خاطره شهدا و ابراز قدردانی از همکاران فعال در صنعت برق، افزود: خدمت به مردم، یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود و تلاشگران در صنعت برق نشان داده‌اند که شایستگی این خدمت را دارا هستند. به تبع، مسئولان نیز باید بر ارائه بهترین خدمات به این عزیزان تمرکز نمایند.
وزیر نیرو با تأکید بر اهمیت رعایت اخلاق در پروژه‌های نظارتی، تصریح کرد: به مجریان «طرح مهتاب» خاطرنشان می‌کنم که آبروی افراد باید در نظر گرفته شود. هدف ما از این طرح، اصلاح امور است؛ ممکن است برخی از افراد به‌دلیل عدم آگاهی یا فریب، اقداماتی اشتباه انجام دهند. ما نباید آبروی کسی را دستخوش بازی قرار دهیم، زیرا عزت مخصوص خداوند است. با این وجود، در برابر تخلفات سازمان‌یافته، به شدت برخورد خواهیم کرد و نخواهیم گذاشت که عده‌ای از دارایی و ثروت ملی به نفع منافع شخصی خود سوءاستفاده کنند.
او خاطرنشان کرد: به تمامی مدیرانی که در این طرح تلاش می‌کنند، یادآوری کرده‌ام که اقدامات باید با جدیت و قاطعیت جلو برود؛ شاید در گذشته کسی چنین تصوری نداشت که با این دقت به سراغ متخلفین برویم، اما اکنون با استفاده از برنامه‌ریزی دقیق، برای مقابله با تلفات غیرفنی شبکه آماده‌ایم و در سال‌های آینده اخبار بهتری از ریشه‌کنی این ناهنجاری‌ها خواهید شنید.
علی‌آبادی بیان داشت که به عنوان کارشناس در حوزه برق، هوشمندسازی را یک ضرورت غیرقابل انکار می‌داند و گفت: همکاران ما در اجرای این برنامه با موفقیت عمل کردند، اما این تنها ۵۰ درصد از کار است و شبکه می‌بایست به طور کامل هوشمند شود. امروز ما در زمینه تولید انرژی در منطقه شناخته شده هستیم. ظرفیت تولید برق کشور از حدود ۷ هزار مگاوات در ابتدای انقلاب به بیش از ۹۰ هزار مگاوات رسیده که نشان‌دهنده افزایش حدود ۱۳ برابری است، در حالی که جمعیت کشور حدود ۲.۵ برابر و شبکه برق نیز ۱۲ برابر شده است.