سرمربی تیم ناپولی پس از باخت ۱-۰ در برابر آرسنال در نخستین مسابقه لیگ قهرمانان اروپا، بیان کرد که تیمش موفق به ارائه عملکردی قابل قبول در برابر یکی از قدرتمندترین تیم‌های قاره شده است.

تیم ناپولی پیش از این دیدار با غیبت چندین بازیکن به دلیل مصدومیت مواجه بود. اسکات مک‌تامینی، آندره فرانک زامبو آنگیسا، الساندرو بوئونجورنو، لوکا ماریانوچی و جووانه در دسترس نبودند و نوآ لانگ به علت مسائل انضباطی از فهرست خارج شده بود. همچنین، داوید نرس تنها توانست روی نیمکت بنشیند.

در طول مسابقه، الکس مرت و آلیسون سانتوس به دلیل آسیب‌های عضلانی مجبور به ترک میدان شدند و برای مشخص شدن ناپایداری مصدومیت آن‌ها نیاز به آزمایش وجود دارد.

با وجود اینکه آرسنال در مالکیت توپ برتری داشت، تنها گل بازی توسط مارتین اودگارد با یک شوت کات‌دار به ثمر رسید که پس از برخورد با تیرک دروازه به داخل آن نفوذ کرد.

مکس آلگری در مصاحبه‌ای با «اسکای اسپورت ایتالیا» گفت: «نیمه اول به طرز مناسبی متعادل بود، چرا که انرژی خوبی داشتیم و چند بازیکن برای نخستین بار در فصل جاری در ترکیب اصلی حضور داشتند. همچنین موفق شدیم توپ را به شکل بهتری در زمین به گردش درآوریم. اما در نهایت‌های زمین بعداً تصمیمات اشتباهی گرفتیم و اقدام به سانتر کردیم، در حالی که بازیکنی در محوطه جریمه وجود نداشت. البته می‌دانیم که آرسنال چقدر در دفاع قوی است. موارد مثبتی وجود داشت، اما وقتی با تیمی به این سطح روبه‌رو هستید و اشتباهاتی مرتکب می‌شوید، ممکن است مجازات شوید. در نیمه دوم، آرسنال کنترل بازی را به دست گرفت، اما ما نشان دادیم که روحیه مناسبی داریم و برای تیم خود فداکاری کردیم. قطعاً نمی‌توانستیم در ۲۰ دقیقه سه گل دیگر دریافت کنیم و این یکی از نکات مثبت است.»

نکته‌ای که آلگری به آن اشاره کرد، بازی اخیر ناپولی مقابل اینتر بود؛ دیداری که ناپولی با دو گل پیشی گرفت اما در پایان با دریافت سه گل، ۳-۲ شکست خورد. این باخت، سومین باخت متوالی ناپولی بود؛ وضعیتی که برای این باشگاه از زمان حضور والتر ماتزاری روی نیمکت تا به حال پیش نیامده است.

ناپولی همچنین در آغاز فصل با شکست در سه بازی از چهار مسابقه، بدترین شروع خود از فصل ۰۱-۲۰۰۰ را تجربه کرده، فصلی که در آن به سری B سقوط کرد.

آلگری در واکنش به اوضاع حال حاضر تیمش بیان کرد: «در شرایطی مانند این، باید تعادل خود را حفظ کرده و بپذیریم که برخی از بازیکنان هنوز به فرم ایده‌آل خود نرسیده‌اند. ارزش تیم کاهش نیافته، بلکه در یک دوره‌ی منفی به سر می‌بریم و نیاز است که بیشتر تلاش کنیم. باید بازی خانگی با بولونیا را پیروز شویم؛ اگر این اتفاق بیفتد، شرایط بهتر خواهد شد. مطمئنم که در برابر حریفی بسیار بزرگ به خوبی عمل کردیم. فراموش نکنید که بازیکنی مانند ورگارا را به زمین فرستادیم که فصل گذشته در کاتانزارو بازی می‌کرد و تجربه بالایی ندارد. بنابراین باید با دقت در ارزیابی شرایط عمل کنیم. تیم وظیفه‌ی خود را به درستی انجام داد.»

آلگری درباره جنبه‌های مثبت این بازی نیز افزود: «آرسنال تیمی استثنایی است، اما صبر و فداکاری ما برای عقب نشینی و جلوگیری از دریافت گل، نکته مثبتی بود. در مقابل کومو و اینتر به راحتی گل خوردیم، اما دیشب از نظر تمرکز واقعاً پیشرفت داشتیم. ممکن است ناامیدکننده باشد که این‌ها شکست هستند، ولی ما از اشتباهات‌مان درس گرفته‌ایم. برخی بازیکنان هنوز نیاز دارند که به فرم کامل خود برسند و بازی مهمی در پیش داریم مقابل بولونیا. اولین اقدام باید حفظ تعادل و ارزیابی مثبت و منفی باشد. ناامیدی در این شرایط هیچ کمکی به ما نمی‌کند. این سه باخت از هم متفاوت بودند. اینکه مقابل کومو و اینتر پنج گل دریافت کردیم، واقعاً غیرقابل قبول بود، اما آرسنال برای زدن گل به ما به یک لحظه فوق‌العاده از نظر کیفیت نیاز داشت. ما نیز می‌توانستیم گل بزنیم و آرسنال هم فرصت‌هایی داشت، اما در این سطح، تصمیم‌های فنی از اهمیت بالایی برخوردارند. برخی معتقدند که باید پرس بالاتر یا پایین‌تری داشته باشیم، اما موضوع اصلی انتخاب درست است؛ چون اگر شما تصمیم صحیح را نگیرید، حریف این کار را می‌کند. بازیکنان از این شکست ناراحت و دلسرد هستند، زیرا واقعاً تمامی توان خود را در زمین گذاشتند.»

بیشتر بخوانید: سه امتیاز حق مسلم توپچی‌ها بود؛ باید بیشتر گل می‌زدیم