حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران، گفت: کیفرخواست پرونده متهم نفتی صادر و پرونده او به دادگاه ارسال شد.

وی گفت: امیدواریم دادگاه بتواند سریعتر به اتهاماتی که در این پرونده وجود دارد مطابق حق و قانون رسیدگی کند.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه نشست خبری از صدور احکام جدید برای برخی از متهمان پرونده فساد سه هزار میلیاردی خبر داد.

محسنی‌اژه‌ای اظهار کرد: برخی از احکام در پرونده سه هزار میلیاردی در دیوان عالی کشور نقض شد و پرونده به شعبه دیگری رفت. در این شعبه احکامی صادر شد و دادستان به این احکام اعتراض کرد.

وی ادامه داد: بر اساس این اعتراض، پرونده به شعبه دیگری از دادگاه تجدیدنظر استان تهران رفت و این شعبه تعدادی از متهمان این پرونده را محکوم کرد.

سخنگوی قوه قضائیه گفت:‌ بر این اساس غلامحسین نواری از اعضای شرکت گروه ملی فولاد به حبس محکوم شد. عباسعلی احمدی، جعفر دارابی، یارمحمد محمدی، کاوه نژاددهقان، امیر رمضانی طارمی، محمدحسین اوغلی و شیدا مردعلی به ترتیب به دو، پنج، سه، یک، دو و یک سال حبس محکوم شدند.

اژه‌ای همچنین گفت که داریوش میشانی‌فر معاون بانک صادرات اهواز به هفت سال حبس و ۱۰ سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شده است.

وی گفت: بهنام بهزادی مدیرعامل شرکت تجارت گستر نیز به سه سال حبس و دو سال محرومیت از فعالیت‌های اجتماعی محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضائیه همچنین درباره پرونده بیمه توسعه، گفت: در جلسات قبل درباره بیمه و موسسه اعتباری توسعه مطالبی گفته شد. در این رابطه ۱۳۵ نفر از کسانی که به دلیل بدهکاری به بیمه توسعه در زندان بودند، آزاد شدند.