به نقل از خبرگزاری مهر، سارا حکمی بیان کرد: تا اوایل هفته پیش رو، در برخی از مناطق استان، شاهد افزایش شدت وزش باد خواهیم بود؛ بهطوری که در بعضی از نقاط ممکن است وزش باد شدید به همراه گرد و خاک، موجب کاهش دید و افت کیفیت هوا شود.
کارشناس هواشناسی استان خراسان رضوی افزود: با در نظر گرفتن شدت وزش باد، امکان بروز خسارت و همچنین جابجایی ذرات گرد و غبار به دیگر نواحی استان، از جمله در مناطق مرکزی، وجود دارد.
وی ادامه داد: بعلاوه، امروز و فردا افزایش ابرها سبب پیشبینی بارشهای رگباری همراه با رعد و برق در سطح استان خواهد شد که این وضعیت بهخصوص در نواحی شمالی و ارتفاعات استان با احتمال بیشتری همراه خواهد بود و ممکن است منجر به آبگرفتگی و ایجاد رواناب شود.
حکمی در خصوص دما نیز اشاره کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، فریمان با دمای ۱۴ درجه به عنوان خنکترین و داورزن با دمای ۳۶ درجه به عنوان گرمترین شهرستان استان معرفی شدند. دمای مشهد در این مدت بین ۱۸ و ۲۹ درجه سلسیوس fluctuated ، و پیشبینی میشود که دما در مشهد امروز در حدود ۳۰ و ۱۷ درجه متغیر باشد.
نظرات کاربران