صادق ضیاییان در مصاحبه‌ای با ایسنا بیان کرد: امروز (جمعه) بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در برخی مناطق از استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم و مرکزی پیش‌بینی می‌شود؛ همچنین در روزهای شنبه و یکشنبه (۲۱ و ۲۲ شهریور) در نواحی شمال غرب استان‌های حاشیه دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی نیز شرایط مشابهی را خواهیم داشت. روز دوشنبه (۲۳ شهریور) نیز در مناطق ساحلی خزر و ارتفاعات البرز مرکزی در زمان‌هایی بارش و رعد و برق و وزش بادهای شدید را شاهد خواهیم بود و در برخی نقاط مستعد گردوخاک نیز پدیده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی پنج روز آینده، در ساعات بعدازظهر و شب در جنوب استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان نیز چنین وضعیتی ادامه خواهد داشت. در روز سه‌شنبه (۲۴ شهریور) به طور کلی در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و ساکت خواهیم داشت.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی همچنین گفت: در سه روز آینده در مناطق شمال شرق و شرق کشور و در پنج روز آینده در شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و نواحی از مرکز کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردوخاک و افت کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی در مورد وضعیت جوی تهران در دو روز آتی نیز اظهار داشت: آسمان تهران در روز فردا (۲۱ شهریور) در حالت صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و گاهی وزش بادی همراه با احتمال گرد و خاک با دمای حداقل و حداکثر ۲۲ و ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. همچنین در پس فردا (۲۲ شهریور) نیز وضعیتی مشابه با دمای کمینه و بیشینه ۲۲ و ۳۲ درجه سانتی‌گراد انتظار می‌رود.

ضیاییان در خاتمه گفت: فردا و پس فردا، شهرکرد با کمینه دماهای ۷ و ۶ درجه سانتی‌گراد و اهواز با بیشینه دماهای ۴۵ و ۴۴ درجه سانتی‌گراد، به عنوان خنک‌ترین و گرم‌ترین مراکز استان به ترتیب شناخته می‌شوند.

انتهای پیام