باشگاه خبرنگاران جوان - تیم فوتبال استقلال امروز شنبه ساعت ۱۴ تهران را به سمت بصره عراق ترک خواهد کرد تا در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا شرکت کند.
بر اساس اطلاعات دریافتی، کاروان تیم استقلال به‌وسیله یک پرواز اختصاصی عازم بصره خواهد شد، اما برخی منابع از احتمال بسته بودن پروازهای ورودی و خروجی به فرودگاه بصره خبر می‌دهند.
محبی، مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال، در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت که استقلال تحت هر شرایطی به عراق سفر خواهد کرد و حتی در صورت بسته بودن فرودگاه بصره، کاروان استقلال از تهران به بغداد و سپس از بغداد به بصره با پرواز هوایی منتقل خواهد شد.
او افزود: تا کنون خبری مبنی بر بسته شدن قطعی فرودگاه بصره برای پروازهای ایرانی منتشر نشده است، ولی در صورت به وقوع پیوستن این شرایط از مسیر ترانسفری بین بغداد و بصره استفاده خواهیم کرد.
تیم فوتبال استقلال در نخستین دیدار خود از رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا روز دوشنبه ساعت ۲۱:۴۵ با تیم السد قطر مواجه خواهد شد.