دوران فعالیت روبن آموریم در منچستریونایتد با چالش‌های متعددی روبرو بود و او نتوانست این تیم را به روزهای پرافتخار برگرداند. در زمان او، یونایتد بدترین رتبه تاریخ خود در لیگ برتر را به ثبت رساند و آموریم تنها موفق شد در ۶۳ مسابقه، ۲۴ پیروزی به دست آورد.

این عملکرد نامناسب انتقادهای زیادی را از سوی اسطوره‌های قبلی باشگاه،‌ از جمله گری نویل، روی کین و پل اسکولز در پی داشت؛ بازیکنانی که دوران موفقیت‌آمیز یونایتد را در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ تجربه کرده بودند.

آموریم که در حال حاضر در سن‌سیرو به دنبال ترمیم اعتبار خود است، هدایت تیمی در میلان را بر عهده گرفته که تاریخچه‌ای مملو از افتخارات و پیشکسوتان با انتظارات بالا دارد.

سرمربی جدید میلان در پاسخ به پرسشی درباره فشار کار در چنین باشگاه بزرگ و تاریخی و نظرات مداوم بازیکنان پیشین، به شکلی غیرمستقیم به منتقدان خود در منچستریونایتد اشاره کرد. آموریم بر این باور است که کارشناسانی که درباره وضعیت یونایتد صحبت می‌کنند، هنوز این باشگاه را با استانداردهای دوران گذشته می‌سنجند.

او بیان داشت: «من قبلاً در یک باشگاه [منچستریونایتد] بودم که اسطوره‌های فراوانی داشت. آنها نظرات متعددی دارند و درباره مسائل مختلف بسیار صحبت می‌کنند. آنها در برهه‌ای زندگی کردند که کاملاً متفاوت از حال حاضر بود.»

بسیاری از شخصیت‌های شناخته شده یونایتد که امروز به عنوان تحلیل‌گر فعالیت می‌کنند، دوران شکوه سر الکس فرگوسن را تجربه کرده‌اند؛ زمانی که این تیم بر فوتبال انگلیس سلطه و به طور مداوم در لیگ قهرمانان اروپا حضور داشت.

اما شرایط کنونی منچستریونایتد به شدت با آن دوران متفاوت است. این باشگاه بیش از ۱۳ سال است که قهرمانی در لیگ را تجربه نکرده و همچنان برای بازگشت به جمع قدرت‌های برتر فوتبال اروپا تلاش می‌کند.

پل اسکولز پیش از اخراج آموریم تأکید کرده بود که این مربی «مناسب‌ترین گزینه» برای هدایت یونایتد نیست و «باشگاه را درک نمی‌کند». آموریم در واکنش به این انتقادات اظهار داشت که اسطوره‌های باشگاه وضعیت کنونی را بر اساس معیارهای دوران خودشان قضاوت می‌کنند.

او پیش از ترک یونایتد گفته بود: «به نظرم این امر طبیعی است. واقعیت این است که من به عنوان سرمربی منچستریونایتد، معتقدم عملکرد ما نتوانسته انتظارات را برآورده کند. باید امتیازهای بیشتری کسب می‌کردیم، به‌ویژه در این فصل. بنابراین این امر را قبول دارم. گاهی آنها تمام اطلاعات را ندارند و منچستریونایتد را بر اساس استانداردهایی که خودشان در آن زمان تجربه کرده‌اند، قضاوت می‌کنند؛ وقتی که تیم همیشه برنده بود. بنابراین دشوار است برای آنها دیدن باشگاهشان در چنین وضعیتی.»

اکنون آموریم باید تمام تلاش خود را معطوف به مأموریت جدیدش در فوتبال ایتالیا کند و باید دوران حضورش در لیگ برتر را پشت سر بگذارد. اگرچه دیگر تحت فشار مداوم کارشناسان و رسانه‌های بریتانیایی نیست، اما کسب نتایج موفق با میلان برای پاسخ دادن به منتقدان و بازسازی اعتبارش بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

همچنین بخوانید: جنگ لفظی پیش از دربی؛ پادشاه شهر؟ قبول ندارم!