خبرآنلاین: راه‌حلی برای پایان جنگ میان ایران و آمریکا و بهبود شرایط اقتصادی ارائه نمی‌کنند اما زمانی که یک مسئول از پایان جنگ به صورت عزتمندانه سخن می‌گوید، شعارها و اظهارات تندی را علیه آن مسئول ارائه می‌کنند. 

در همین راستا، محمدعلی پورمختار، نماینده سابق مجلس، در گفت‌وگویی با خبرآنلاین درباره هجمه‌های صورت‌گرفته علیه مسئولان ارشد کشور به دلیل اظهارات آنها درباره پایان جنگ، بیان کرد: تصمیماتی که در این سطح گرفته می‌شود، به‌طور قطع و یقین در چارچوب تصمیمات نظام ارزیابی می‌شود. گرچه این فرد، یک شخص عادی نیست و رئیس یک قوه است، اظهارنظری کند؛ به‌طور کلی نظر نظام تلقی شود.  به اعتقاد من، این اظهارات می‌تواند با هماهنگی مقام معظم رهبری باشد.

وی افزود: طبیعی است که ما بایستی به منفعت ملی و آن چیزی که به نفع مردم است توجه داشته باشیم. اقدامات باید در جهت حفظ منافع مردم انجام شود و طبیعتاً هرکدام از این مقامات صحبتی دارند، باید در همین راستا ارزیابی کرد و نباید بدبینانه به این موضوع نگاه شود.

این نماینده پیشین مجلس ادامه داد: به‌راحتی نمی‌توان با جنایاتی که آمریکا علیه کشور ما، مخصوصاً رهبر شهید، مرتکب شده است، کنار آمد. البته مسئولان و رؤسای قوا هم اظهارنظر می‌کنند مبنی بر بحث کنار آمدن نیست، بلکه استفاده از قوت و قدرتی است که امروز ما داریم برای به زانو درآوردن دشمن، وادار کردن آن به پذیرش شرایط و عقب راندنش؛ تا در این حوزه بتوانیم تصمیماتی بگیریم که به نفع کشور باشد.

جنگی که ما با آمریکا مواجه هستیم، اینگونه نیست که قابلیت پایان یافتن داشته باشد

وی درباره هجمه‌ها علیه کسانی که درباره پایان جنگ صحبت می‌کنند ادامه داد: جنگی که ما با آمریکا مواجه هستیم، اینگونه نیست که قابلیت پایان یافتن داشته باشد؛ چون نگاه و هدف آنها، سیاست‌ها و استراتژی‌هایشان بر این مبناست که این کشور را تجزیه کنند و نظام مقدس را ساقط کنند.

اینکه مسئولی بیاید از پایان جنگ حرف بزند؛ یک موضوع تاکتیکی است نه یک موضوع راهبردی

وی افزود: از این نظر، یک روز از حمله نظامی حرف می‌زنند و بعد در مرحله دیگری، موضوع حملات و جنگ اقتصادی را مطرح می‌کنند. لذا در این قضیه، اینکه مسئولی بیاید از پایان جنگ حرف بزند، به نظر من یک موضوع تاکتیکی است، نه یک موضوع راهبردی. از این نظر که فرایند طی شود و ما بتوانیم ادامه فرمایش امام راحل را دنبال کنیم که فرمودند بالاخره تا ظلم هست و تا آمریکایی که دارد شیطنت می‌کند، مبارزه ما، مبارزه وجودی با آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

این نماینده سابق مجلس تصریح کرد: این به نظر من این یک تلقی اشتباه و برداشت نادرستی است که فکر می‌کنند اگر کسی از عدم جنگ یا پایان جنگ صحبت می‌کند، به فرض یعنی کنار آمدن با این رژیم سفاک و جنایتکار. دوستان نباید در این موضوع دچار تحلیل اشتباه شوند.

پورمختار درباره عملکرد صداوسیما و هجمه به مسئولان ارشد کشور نیز اظهار کرد: صداوسیما در راستای هدف و حفظ اقتدار کشور، در موضع ضعف نیست. کارشناسان ممکن است دیدگاه‌های متفاوتی با افراد دیگر داشته باشند و قطعاً هم دارند که همین موضوع باعث اعتراض برخی شده است که چرا چنین انتظاری دارند.

وی افزود: ما نوعاً در برنامه «به وقت ایران» شاهد هستیم که دیدگاه‌های مختلف مطرح می‌شود. مثلاً چند روز گذشته آقای طباطبایی معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور را آوردند که مردم هم اظهارات را شنیدند و قضاوت کردند و قضاوت خواهند کرد. از این نظر، این روند در صداوسیما به نظر من می‌تواند مقداری در کاهش این تنش‌ها و ایده‌های منفی که نسبت به صداوسیما وجود دارد، تأثیر بگذارد و آن را اصلاح کند.

29215