به گزارش خبرنگار مهر، طبق اطلاعاتی که به دست آمده، مدیر یکی از ادارات در رباط‌کریم در حین رسیدگی به تحقیقات تکمیلی پیرامون پرونده تخلفات مالی مرتبط با یکی از ادارات این شهرستان دستگیر شده است.

این اتفاق در حالی روی داده که پیش‌تر، در اوایل ماه شهریور، دادستان عمومی و انقلاب رباط‌کریم از دستگیری هشت نفر به سبب همین پرونده خبر داده بود.

به گفته مقام قضایی، تعدادی از متهمان این پرونده در ارتباط با تخلفات مالی در یکی از ادارات شهرستان رباط‌کریم فعالیت داشته‌اند.

با بازداشت مدیر این اداره، شمار افراد تحت بازداشت در فرایند بررسی این پرونده افزایش یافته است؛ هرچند جزئیات دقیق اتهامات وارده به مدیر و دیگر متهمان، به همراه میزان تخلفات مالی هنوز به‌طور رسمی اعلام نشده است.

پرونده فعلاً در مرحله رسیدگی قضایی قرار دارد و بازداشت افراد به هیچ‌وجه به معنی اثبات قطعی اتهامات آنها نیست؛ تصمیم نهایی در مورد مسئولیت متهمان به عهده مراجع قضایی خواهد بود.