کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان، باشگاه التعاون را به پرداخت ۱۰۰ هزار ریال عربستان محکوم کرد؛ رقمی معادل ۲۰ هزار پوند یا ۲۳ هزار یورو. علاوه بر این، برای تنبیه بیشتر اعلام شد که دو بازی خانگی بعدی این تیم باید بدون حضور تماشاگران برگزار شوند.
ریشه این تصمیم به ماجرایی برمیگردد که در خلال شکست سنگین ۶ بر صفر التعاون مقابل الهلال رخ داد؛ جایی که برخی از هواداران التعاون در جریان این نتیجه، دست به شعارهای توهینآمیز علیه دیوگو ژوتا، مهاجم فقید پرتغالی و دوست نزدیک روبن نوش، هافبک الهلال، زدند.
این رخداد تنها در حد یک حاشیه باقی نماند و با واکنشهای تندی از سوی چهرههای مطرح فوتبال عربستان مواجه شد. کریستیانو رونالدو، ستاره تیم النصر، مستقیماً از مسئولان فوتبال خواست که با این نوع رفتارها قاطعانه برخورد کنند. رونالدو تاکید کرد: «لیگ باید وارد عمل شود و این مدل رفتار هواداران را مجازات کند. این دیگر فوتبال نیست و باید مرزها مشخص شود. افرادی که چنین رفتاری دارند، نباید دیگر اجازه حضور در ورزشگاه را داشته باشند.»
روبن نوش هم پس از پایان مسابقه نسبت به این اتفاق بیتفاوت نماند و ناراحتیاش را پنهان نکرد. او در واکنش گفت: «امیدوارم این افراد بعد از کاری که انجام دادند، دیگر نروند دعا بخوانند.»
با وجود اینکه شکست سنگین التعاون مقابل الهلال ضربهای جدی به شرایط تیم وارد کرد، اما ماجرا فقط به همان بازی محدود نماند. این روند در نهایت به برکناری ژارکو لازتیچ، سرمربی التعاون، نیز انجامید. در ادامه، مدیران باشگاه بدون اتلاف وقت جهاد الحسین—بازیکن سابق التعاون—را به عنوان گزینه هدایت تیم انتخاب کردند تا بتوانند اوضاع رختکن را بهتر کرده و شرایط را سامان دهند.
التعاون در هفت دیدار نخست خود تنها ۳ امتیاز جمع کرده و هماکنون در رده هفدهم جدول قرار دارد. بنابراین تیم علاوه بر بحران نتایج، با یک محدودیت سخت هم روبهروست: آنها باید دو بازی خانگی پیش رو مقابل الریان و القادسیه را نیز بدون حضور تماشاگران برگزار کنند.
بیشتر بخوانید: خشم رونالدو از شعارهای هواداران در عربستان: این دیگر فوتبال نیست؛ باید تا ابد محروم شوند
نظرات کاربران