مهدی چمران در مصاحبه‌ای با ایسنا، درباره روند پیگیری‌ها در خصوص حریم تهران و تعاملات با استانداری گفته است: متأسفانه این موضوع هنوز به نتیجه‌ مشخصی دست نیافته و مشکلات حریم تهران کماکان پابرجاست.

چمران اشاره کرد که وضعیت کنونی حریم تهران برای او قابل قبول نیست و افزود: در حال حاضر در حال تدوین پیشنهادی هستیم که می‌بایست از سوی شورای شهر ارائه و در شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب برسد.

او همچنین بیان کرد: این پیشنهاد در نتیجه همکاری‌های استانداری و شورای عالی شهرسازی و معماری تهیه می‌شود و پس از آماده‌سازی، به مراحل قانونی ارجاع خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: هدف نهایی ما دستیابی به یک محدوده منطقی برای حریم تهران بوده و می‌خواهیم از بروز اختلافات و تنش‌های داخلی در این خصوص جلوگیری کنیم.

وی در مورد تدابیر مدیریت شهری برای آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس نیز به ایسنا گفت: در ارتباط با فصل مهرماه، از مدت‌ها قبل نشست‌ها و جلسات مفصلی تشکیل شده و این روند همچنان ادامه دارد.

چمران ادامه داد: تلاش داریم که در روزهای ابتدایی مهرماه، تمام ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف حمل و نقل عمومی نظیر مترو، اتوبوس، ون و سایر وسایل نقلیه را به کار گیریم تا بتوانیم در این ایام به بهترین نحو به شهروندان خدمت کنیم.

انتهای پیام