لئون لدرمن، فیزیکدان ۹۲ ساله درباره این اقدام گفت: ۲۰ سال است که این جایزه در گوشه کمد افتاده و حالا من تصمیم گرفتهام آن را بفروشم و فکر میکنم که تصمیم درستی است.
مزایده آنلاین فروش این مدال پنجشنبه شب انجام خواهد شد.
لدرمن در سال ۱۹۸۸ به همراه دو تن دیگر جایزه نوبل فیزیک را به دلیل کشف مادهای وابسته به ذرات بنیادی اتم دریافت کرد.
وی در سال ۲۰۱۲ از فعالیت خود به عنوان فیزیکدان در آزمایشگاه ملی فیزیک بازنشسته شد و پس از آن برای زندگی به ایالت آیداهو آمریکا آمد.
پیش از لدرمن افراد دیگری نیز اقدام به فروش مدالهای نوبل خود کردهاند. در ماه فوریه مدال اقتصاد سیمون کوزنتز که در سال ۱۹۷۱ برنده شده بود به فروش رسید. در ماه آوریل نیز مدال نوبل شیمی هنریش ویلند که در سال ۱۹۲۷ برنده آن شده بود، به فروش رسید.
مدال نوبل فیزیک در مزایده
ساعت24- یک فیزیکدان بازنشسته مدال نوبل خود را که در سال 1988 دریافت کرده بود به مزایده گذاشت و پایینترین رقم آن را 325 هزار دلار قرار داد.
نظرات کاربران