امیر قلعهنویی در راستای برگزاری اردوی جدید تیم ملی ایران، دروازهبانهایی مانند علیرضا بیرانوند، سیدحسین حسینی و پیام نیازمند را به دعوتنامه خود افزود و فرزین گروسیان در لیست بازیکنان داخلی لحاظ نشده است.
فرزین گروسیان که فصل جدید را با عملکردی درخشان تحت نظر مهدی رحمتی آغاز کرده، در لیگ برتر سه کلینشیت و در مسابقات آسیایی یک کلینشیت ثبت کرده و امیدوار بود که نظر کادر فنی تیم ملی را به خود جلب کند.
این دروازهبان تیم گلگهر در نخستین تجربه آسیاییاش نیز در زمره بازیکنان کلیدی گروهش بود. وی در مصاف با الجزیره چندین واکنش حائز اهمیت داشت و توانست دروازهاش را به خوبی محافظت کند، که این امر به او اجازه داد نخستین کلینشیت آسیاییاش را به ثبت برساند.
گروسیان همچنین در دیدار مقابل شمسآذر با یک پاس بلند به گل تیمش کمک کرد و یک پاس گل به نام خود ثبت کرد. او بدین امید بود که کارنامهاش در برابر امیر قلعهنویی، سرمربی فعلی تیم ملی که در زمان حضورش در استقلال با گروسیان همکاری داشته، توجه جلب کند، اما مجدداً نام او در فهرست ملی دیده نشد.
پس از اعلام لیست تیم ملی، باشگاه گلگهر با انتشار ویدیوئی از یکی از واکنشهای گروسیان در دیدار مقابل الجزیره به عدم دعوت این دروازهبان واکنش نشان داد و نوشت:
«آیا در لیگ قهرمانان آسیا چنین سیوی را دیده بودید؟»
در ادامه این پست بدون اشاره مستقیم به کادر فنی تیم ملی ذکر شده است:
«فرزین با لباس گلگهر از دروازه ایران دفاع کرد. ممکن است برخی سیوها را باید چندین بار مشاهده کرد.»
گلگهر در پایان این پست نیز جملهای را به اشتراک گذاشته که به نظر میرسد کنایهای به انتخابهای دروازهبانهای تیم ملی باشد:
«خصوصاً زمانی که بعضی نامها در کنار نامهای تکراری موجود نیستند.»
بیشتر بخوانید: بیلان هفته پنجم لیگ برتر؛ در سازمان لیگ کسی به عدالت اعتقاد ندارد!
نظرات کاربران