جلال امیدیان، سرمربی تیم تراکتور، با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی به اطلاع عمومی رساند که همکاری‌اش با این باشگاه به پایان رسیده است.

او در این پیام نوشت:

از خانواده بزرگ تراکتور و به ویژه از آقایان محمد ربیعی
و جواد نکونام عزیز بخاطر اعتمادی که در مدت اخیر به من
داشتند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.
با توجه به تغییر در کادر فنی و درخواست‌هایی که از باشگاه مطرح کردم، تصمیم گرفتم تا تکمیل کادر جدید در کنار تیم باقی بمانم.
در این بازه زمانی تمام تلاش، تجربیات و توانایی‌هایم را برای یاری رساندن به تیم و مجموعه تراکتور به کار گرفتم.
اما اکنون پس از ارزیابی شرایط و با احترام به باشگاه، می‌بینم که مأموریت من به پایان رسیده است، زیرا ادامه همکاری در وضعیت کنونی با مسیر حرفه‌ای و اهدافی که برای آینده مربیگری‌ام در نظر گرفته‌ام، همخوانی ندارد.
برای باشگاه بزرگ تراکتور، کادر فنی محترم، بازیکنان و بخصوص هواداران پرتلاش این تیم که در ماه‌های اخیر محبت‌های فراوانی داشته‌اند، از صمیم قلب آرزوی موفقیت و سربلندی در مراحل آینده دارم.
با احترام و سپاس
جلال امیدیان

بیشتر بخوانید: علیرضا بیرانوند تصمیمش را گرفت؛ مقصد بعدی استقلال!