طبق اطلاعیه ایسنا و با استناد به هشدارهای سازمان هواشناسی کشور، از روز شنبه ۲۸ شهریور تا صبح دوشنبه ۳۰ شهریور، انتظار می‌رود سرعت وزش باد در برخی نواحی دریای خزر به حدود ۲۰ تا ۲۴ نات رسیده و ارتفاع امواج به تقریباً ۱ تا ۱.۵ متر برسد.

این هشدار در روز شنبه، نواحی ساحلی و از ساحل دورتر استان‌های گیلان و مازندران را تحت تأثیر قرار می‌دهد. روز یکشنبه، علاوه بر این دو استان، نواحی ساحلی و دور از ساحل گلستان نیز در معرض این خطر خواهند بود. در روز دوشنبه، شرایط جوی مشابه در نواحی ساحلی و مناطق دورتر از ساحل استان‌های مازندران و گلستان ادامه خواهد یافت.

سازمان هواشناسی با توجه به این وضعیت جوی، نسبت به خطر غرق‌شدن شناگران، احتمال پاره‌شدن تورهای صیادی، خسارت به قفس‌های پرورش ماهی، قایق‌های کوچک و شناورهای تفریحی هشدار داده است.

در این زمینه، احتمال بروز اختلال در تردد کشتی‌ها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و همچنین آسیب به تأسیسات دریایی نیز وجود دارد.

در پی این شرایط، سازمان هواشناسی توصیه کرده که از شنا کردن و انجام فعالیت‌های تفریحی دریایی پرهیز شود و تردد قایق‌های کوچک و تفریحی محدود گردد. همچنین ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر و تردد کشتی‌های تجاری باید با احتیاط انجام شود و فعالیت‌های شیلاتی و پشتیبانی از صنایع فراساحلی نیز باید محدود شوند.

سازمان هواشناسی همچنین بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم از سوی فعالان دریایی در نواحی تحت تأثیر این هشدار تأکید کرده است.

پایان خبر