هانسی فلیک در نشست خبری خود قبل از مسابقه با سویا درباره دلایل جذب دروازه‌بان سوم در تابستان اظهار داشت: «به نظر من، وجود کیفیت در این پست بسیار حیاتی است. با مرور فصل نخست حضورمان با شزنی، که در آن موفق به کسب سه جام شدیم، می‌توان به بزرگی او به‌عنوان یک دروازه‌بان پی برد. همچنین لیواکوویچ به همین دلیل جذب شده است.»

سرمربی بارسلونا درخصوص تصمیم برای استراحت دادن به خوان گارسیا خاطرنشان کرد: «ما همیشه در این‌گونه مسائل به صورت مشترک تصمیم‌گیری می‌کنیم. موضوع جدی نیست، اما بعد از مشورت با پزشک و بازیکن، بر این شدیم که او نیاز به استراحت دارد.»

فلیک در پاسخ به این پرسش که آیا شزنی در بازی فردا به میدان خواهد رفت یا لیواکوویچ، گفت: «ما هرگز پیشاپیش درباره اقداماتی که به عنوان کادرفنی انجام می‌دهیم صحبت نمی‌کنیم. باید منتظر باشید و ترکیب تیم را ببینید.»

وی درباره اشتباهی که شزنی در بازی داشت، مطرح کرد: «پس از بازی هم به این موضوع اشاره کردم. همه انسان‌ها ممکن است اشتباه کنند و او هم دچار یک اشتباه شد. با او صحبت کردم و او این را پذیرفت. شزنی به خوبی با فلسفه و سبک بازی ما آشناست. همچنین لیواکوویچ نیز دارد خود را با روش بازی ما سازگار می‌کند، اما او کاملاً آمادگی دارد و این یک اتفاق مثبت برای تیم است که همه بازیکنان آماده باشند.»

سرمربی بارسلونا در پاسخ به این سوال که آیا نگران آسیب‌دیدگی بازیکنان در اردوی ملی پیش رو هستید، گفت: «ابتدا باید بازی روز شنبه را انجام دهیم و سپس به وقفه ملی می‌رسیم. بازیکنان زیادی به تیم‌های ملی خواهند رفت. نمی‌توانم نظر بدهم که آیا طولانی بودن این وقفه مفید است یا نه، زیرا این تصمیمات به من مربوط نیست. به بازیکنانی که به اردوی ملی می‌روند و مربیان آن‌ها اعتماد دارم. وقتی آن‌ها برگردند، زمان کافی برای آماده‌سازی برای مسابقه مقابل ختافه را خواهیم داشت.»

فلیک درباره شکست چهار بر یک فصل گذشته مقابل سویا توضیح داد: «ما در سطح متفاوتی نسبت به فصل گذشته قرار داریم. هر بازی از وضعیت صفر بر صفر آغاز می‌شود و سویا به خصوص در خانه عملکرد بسیار خوبی دارد. آن‌ها در دفاع به طور فردی عملکرد یارگیری دارند و بر ما فشار می‌آورند. برای ما مهم است که با اعتماد به نفس به میدان برویم. کنترل بازی در برابر تیم‌هایی با این سبک حائز اهمیت است و باید تلاش کنیم آن‌ها را تحت کنترل درآوریم.»

سرمربی بارسلونا در مورد دیدار روز یکشنبه بین اتلتیکو مادرید و رئال مادرید و اینکه آیا این موضوع می‌تواند بر روی سرنوشت تأثیرگذار باشد، گفت: «مهم‌ترین نکته این است که بر روی تیم خودمان متمرکز شویم. ما تنها هدفمان این است که مسابقه فردا را با پیروزی به پایان برسانیم.»

فلیک درباره حفظ وضعیت فعلی بارسلونا گفت: «به همین دلیل ریکاوری از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به درستی مدیریت شود. ما بازی‌های زیادی داریم و باید به خوبی کار کنیم، خوب بازی کنیم و درست ریکاوری کنیم.»

او در مورد استفاده چرخشی از بازیکنان و امکان حضور گابریل ژسوس در ترکیب اصلی افزود: «باید ببینیم. استفاده از چرخش در ترکیب یک امر طبیعی است.»

سرمربی بارسلونا به این سوال که آیا آدیمی سریع‌ترین بازیکنی است که هرگز در تمرین دیده‌اید، پاسخ داد: «بله، او واقعاً سریع است. آلفونسو دیویس نیز سرعت مشابهی با او دارد. او فردی خاص و محبوب در رختکن است و عملکردش کارها را آسان‌تر می‌کند. در پایان دوران حضورش در آلمان روزهای سختی را گذرانده بود و به نظر می‌رسد جدایی‌اش سودمند بوده و از انتخاب ما خوشحالم. امیدوارم بازی‌های بهتری از او ببینیم.»

فلیک در مورد شروع خوب بارسا گفت: «این موفقیت فقط به عهده من نیست بلکه نتیجه تلاش کادرفنی و بازیکنان است. انرژی مثبتی در تیم وجود دارد و این به واقع عالی است. ما باید از بازیکنان حمایت کنیم و در کنار آن‌ها باشیم. به نظر من، باید فضایی مطلوب ایجاد کنیم تا بازیکنان پس از هر مسابقه به خوبی ریکاوری کنند و تیم به عملکرد بهتری دست یابد. باید بر روی این موضوع تمرکز کنیم و راه حل‌هایی پیدا کنیم.»

سرمربی بارسلونا به این سوال که چه زمانی متوجه شد رافینیا قادر به بازی در پست مهاجم نوک است، پاسخ داد: «در دو فصل اخیر، او بازیکنی بوده که پرس را از خط حمله آغاز کرده است. او در کارهای دفاعی بسیار مشقت می‌کشد و علاوه بر گلزنی، قابلیت‌های دیگری هم دارد. زمانی که نیاز به پرس باشد، او اولین نفری است که این اقدام را انجام می‌دهد و بقیه هم دنبالش می‌آیند. به عنوان کاپیتان هم عملکرد خوبی از خود نشان داده است.»

بیشتر بخوانید: رونالدو و زیدان را برمی‌گردانم/ توپ طلا را به مادرید می‌آورم و با پاهایم حرف می‌زنم/ مورینیو یکی از باهوش‌ترین آدم‌هایی است که دیدم