ایسنا گزارش می‌دهد، اختلاط هماهنگ مواد پودری، به ویژه در شرایطی که دو ماده به دلیل ویژگی‌های فیزیکی‌شان به سختی با یکدیگر ترکیب می‌شوند، به عنوان یکی از چالش‌های مهم در فرایندهای آزمایشگاهی و صنعتی به شمار می‌آید. ایجاد تجهیزات مناسب برای کنترل حرکت مواد و بهبود یکنواختی مخلوط می‌تواند به فرآیند اختلاط این مواد کمک شایانی نماید. در این راستا، یک شرکت فناور متعهد به توسعه تجهیزات آزمایشگاهی، علاوه بر تولید ابزارهای مورد نیاز در آزمایشگاه‌های فیزیک و تجهیزات کلیدی در صنعت نفت، میکسرهای به شکل «وی» را برای تسهیل اختلاط پودرهای مشکل ترکیب طراحی و تولید کرده است.

رامین صیامی، محقق این شرکت فناور در گفت‌وگو با ایسنا، به توضیح این موضوع پرداخت و تجهیزات آزمایشگاه‌های فیزیک را یکی از حوزه‌های تحقیقاتی اصلی شرکت تلقی کرد و افزود: ما همچنین در راستای همین هدف، به طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی که در صنعت نفت کاربری دارند، پرداخته‌ایم.

وی با افتخار جدیدترین محصول این شرکت را میکسرهای «وی» شکل معرفی و بیان کرد: این دستگاه‌ها در ظرفیت‌های مختلف شامل پنج لیتر، ۱۰ لیتر و ۱۰۰ لیتر و بیشتر تولید می‌شوند.

صیامی همچنین به ویژگی‌های دستگاه اشاره کرد و توضیح داد: این میکسر برای اختلاط انواع مختلف پودرها که ترکیب آنها دشوار است، طراحی شده، و با استفاده از توانی که در ایجاد حرکات چرخشی ساعت‌گرد و پادساعت‌گرد دارد، فرآیند اختلاط به طور کامل ممکن می‌شود.

وی بار دیگر با اشاره به طراحی وی‌شکل میکسر خاطرنشان کرد: مواد در هر یک از سیلندرهای این میکسر ریخته می‌شوند و با حرکات و ضربات متقابل به یکدیگر، اختلاط کامل در زمان تعیین شده انجام می‌گیرد.

انتهای پیام