صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا با اشاره به پیش‌بینی کلی وضعیت جوی بر اساس نقشه‌های همدیدی و پیش‌بینی‌های آینده اظهار داشت: در روز دوشنبه (۳۰ شهریور) در سواحل دریای خزر و در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۳۱ شهریور و اول مهر) تنها در ارتفاعات آذربایجان غربی بارش‌های پراکنده‌ای مشاهده خواهد شد. در این مدت در مناطق شرقی، جنوب شرقی و مرکزی وزش باد غالب خواهد بود و سایر نواحی تحت تأثیر جوی آرام و پایدار با افزایش نسبی دما قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: در اوایل شب پنجشنبه (۲ مهر) با نفوذ جریانات شمالی به سمت غرب سواحل دریای خزر، در مناطق شرقی اردبیل و گیلان روند افزایش ابر و شروع بارش‌ها آغاز خواهد شد. در روز جمعه (۳ مهر) در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، همچنین در استان‌های گیلان و مازندران وزش باد همراه با کاهش نسبی دما تجربه خواهد شد. همچنین در سه روز آینده، در غرب خلیج فارس و دریای عمان شرایط مواجی را شاهد خواهیم بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران در دو روز آینده بیان کرد: آسمان تهران فردا (۳۱ شهریور) صاف خواهد بود و از بعدازظهر وزش باد به ویژه گاهی به شدت افزایش خواهد یافت و حداقل دمای هوا ۲۲ و حداکثر دما ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. همچنین طی روز دوشنبه (۱ مهر) آسمان صاف بوده و گاهی وزش باد نیز وجود خواهد داشت با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد.

ضیاییان در پایان اضافه کرد: در روزهای فردا و پس فردا، اهواز با دمای ۴۴ درجه سانتیگراد به عنوان گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۶ درجه سانتیگراد به عنوان سردترین مراکز استان‌های کشور شناخته می‌شوند.

انتهای پیام