بر اساس گزارش ایسنا، قیمت قراردادهای آتی نفت برنت با افتی معادل ۲ دلار و ۱۶ سنت و کاهش ۲.۰۸ درصدی، به ۱۰۱ دلار و ۷۱ سنت برای هر بشکه رسید. همچنین، نفت برنت در معاملات روز جمعه نیز شاهد کاهشی به میزان ۰.۹۱ درصد بود.

نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز پس از تجربه کاهش ۱.۵۸ درصدی در معاملات روز جمعه، با کاهش ۲ دلار و ۱۵ سنت و افتی معادل ۲.۱۴ درصد، به ۹۸ دلار و ۱۵ سنت در هر بشکه رسید.

یکی از کارگزاران فعال در سنگاپور عنوان کرد که قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت به سطح حمایتی روانی و کلیدی ۱۰۰ دلار در هر بشکه رسیده است؛ در حالی که این احتمال وجود دارد که برخی از سرمایه‌گذاران پیش از انقضای قرارداد مربوط به ماه اکتبر، موقعیت‌های معاملاتی خود را به قرارداد ماه نوامبر منتقل کرده باشند.

تنش‌ها در منطقه خاورمیانه همچنان به شدت ادامه دارد. حملات اخیر به خط لوله «شرق-غرب» متعلق به شرکت آرامکوی عربستان سعودی، این شرکت دولتی را مجبور کرد تا پس از توقف برخی از محموله‌ها در مسیر بندر «ینبع»، صادرات خود را از طریق تنگه هرمز در ماه‌های آتی افزایش دهد.

براساس اطلاعات اولیه شرکت «کپلر»، این اقدامات منجر به بهبود صادرات عربستان پس از افت به ۲.۴ میلیون بشکه در روز در ماه اوت شد که کمترین میزان از سال ۲۰۱۳ به شمار می‌رفت؛ این رقم در ماه سپتامبر به بیش از ۴ میلیون بشکه در روز افزایش یافت.

طبق گزارش رویترز، تحلیلگران جی‌پی‌مورگان در یادداشتی که در تاریخ جمعه ۱۸ سپتامبر منتشر کردند، ذکر کردند که میانگین کل جریان نفت در ۱۰ روز اخیر به ۱۷.۱ میلیون بشکه در روز رسیده است که ۶.۱ میلیون بشکه کمتر از میانگین پیش‌بینی شده برای سال ۲۰۲۵ است. این تحلیلگران همچنین تأکید کردند که «تغییر مسیر بارزترین از سوی عربستان سعودی بوده است». داده‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهد که میانگین نفت عربستان که از طریق تنگه هرمز منتقل شده، در شش روز گذشته به ۲.۹ میلیون بشکه در روز رسیده، در حالی که این رقم در ماه اوت تنها ۷۰۰ هزار بشکه در روز بود.

انتهای پیام